16ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

16ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Οχτώ (8)  θεατρικές παραστάσεις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι από την Πέμπτη 06 Ιουλίου έως και την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 στο 2ο Γυμνάσιο (Νεαπόλεως 7), και από 2 Σεπτεμβρίου έως 4 Σεπτεμβρίου 2023 στο πλαίσιο του 16ου  Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμων Αττικής.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν οι  Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Αγίου Δημητρίου, Διονύσου, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας-Ρέντη.

Η Ομάδα Θεάτρου ’’ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ’’ του Δήμου Αγίας Παρασκευής θα παρουσιάσει, σε σκηνοθεσία Γ. Δεγαΐτη, 2 θεατρικα έργα: «Η δίαιτα του αστροναύτη»,  (Ε. Ακρίτα)  και «Τρελή περιπέτεια στο παραμυθένιο δάσος» (Β. Κάντζολα - Σαμπατάκου) . Η ομάδα λειτουργεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ και έχει 37 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα της πόλης μας, εντάχθηκε στο Διαδημοτικό Φεστιβάλ το 2009. Μέχρι τότε και για 22 χρόνια συμμετείχε σε πολλά  φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου στα οποία έχει αποσπάσει πλήθος βραβεία και διακρίσεις.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ

16diadimtk festival23 800


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software