Τελετή ονοματοδοσίας Αίθουσας Πολιτισμού «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ»

Τελετή ονοματοδοσίας Αίθουσας Πολιτισμού «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ»

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), πραγματοποιούν την τελετή ονοματοδοσίας της Αίθουσας Πολιτισμού «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣ», στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην Στρατόπεδο «Χρ. Σπυρούδη», Σπάρτης 1), την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 και ώρα 6.30 μ.μ.

Ο αείμνηστος συμπολίτης μας Δημήτρης Χατζής, που η πόλη μας τον στερήθηκε πολύ νωρίς, έχοντας όραμα για το μέλλον της πόλης, είχε αναλάβει μια σειρά πρωτοβουλιών από υπεύθυνες θέσεις και πέτυχε την ολόπλευρη άνθηση των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην πόλη μας.

Το πρόγραμμα της τελετής: -Εισαγωγή, από τον κ. Σπύρο Παπασπύρο, Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ -Σύντομες ομιλίες από τον κ. Βασίλη Ζορμπά, Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, τον κ. Γιάννη Σταθόπουλο, τέως Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, τον κ. Ανδρέα Γκιζιώτη και κα Σοφία Αϊδίνη Δημοτικούς Συμβούλους, την κα Μαρία Κομνηνού, Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, τον κ. Θεόδωρο Αδαμόπουλο, Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης της Ταινιοθήκης της Ελλάδος και την κα Ευτυχία Ροδοπούλου, σύζυγο του Δημήτρη Χατζή, εικαστικό.

xatzis paodap800

 

Παρουσίαση σύντομων αποσπασμάτων από τηλεοπτικές συνεντεύξεις του Δημήτρη Χατζή καθώς και φωτογραφίες από διάφορες περιόδους της ζωής του. -Αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης πλάκας ονομασίας. Συντονίζει η δημοσιογράφος Ευάννα Βενάρδου. Με την ευγενική συμμετοχή των τραγουδιστών κας Κατερίνας Κατσίγιαννη και κ. Γιώργου Μεράντζα. Είσοδος ελεύθερη. Βασίλης Ζορμπάς Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software