Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής

Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής

Από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τα μέσα του Ιανουαρίου, με διοργάνωση από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), θα λειτουργεί στην κεντρική μας πλατεία Χριστουγεννιάτικο Πάρκο Αναψυχής για τους κατοίκους της πόλεως αλλά και επισκέπτες.

Το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο θα περιλαμβάνει παγοδρόμιο, καρουζέλ, τραινάκι, bungee jumping , τραμπολίνο, φουσκωτά και πολλά άλλα παιγνίδια, τα οποία είναι νέας τεχνολογίας και διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις ασφαλείας που προβλέπονται. 

paodap christmas22 800

Το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, μαζί με τις εκδηλώσεις και δράσεις που προγραμματίζονται, θα δώσουν έναν εορταστικό τόνο εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και θα διασκεδάσουν τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους.

paodap christmas22 801

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ

Εν όψει της διοργανώσεως Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δράσεων στην κεντρική πλατεία, καλούνται οι καταστηματάρχες που ενδιαφέρονται να τους εκμισθωθεί εγκατάσταση-σπιτάκι, για την προώθηση των προϊόντων τους, κατά την χρονική περίοδο από αρχές Δεκεμβρίου 2022 έως τα μέσα Ιανουαρίου 2023, να αποστείλουν την αίτηση ενδιαφέροντός τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10.30 π.μ.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software