Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 | Πολιτική Προστασία 210-60.84.614 | e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

• Νομικών Προσώπων

Έναρξη κινηματογραφικών προβολών, του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»

Ξεκίνησαν οι κινηματογραφικές προβολές του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου  «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ», στο παράρτημά του στον Παράδεισο Κοντοπεύκου (7ο Δημοτικό Σχολείου, Λυκούργου και Αρτέμονος).

Το παράρτημα Κοντοπεύκου, δημιουργήθηκε φέτος και ευελπιστούμε ότι θα τύχει μεγάλης αποδοχής από τους κατοίκους, δεσμευόμαστε δε ότι θα τον εξελίξουμε σε υψηλής ποιότητος, από άποψη υποδομών.

PROGRAMCINEM 800

Η πρεμιέρα έγινε με την ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού», την οποία παρακολούθησαν πολλοί συμπολίτες μας. Μεταξύ αυτών, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Νίκος Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄βάθμιας Εκπαιδεύσεως κ. Θοδωρής Μπουρλιάσκος, η Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κα Μάνια Βλαχογιάννη και τα Μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κύριοι Τέλης Σερκεδάκης και Μάριος Παπακώστας.

PROGRAMCIN1 800

Οι προβολές στο Παράρτημα του Παραδείσου Κοντοπεύκου, θα συνεχισθούν έως τις 12 Ιουλίου. Από τις 13 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου, ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος, θα λειτουργήσει στο 2ο Γυμνάσιο (Νεαπόλεως 7).

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ