Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Νομικών Προσώπων
  • ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΡΧΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΡΧΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αρχική φάση του 1ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης –Μουσείου Αλέκου Κοντόπουλου 2020, ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.


Οι διαγωνιζόμενοι που έλαβαν μέρος και στις 3 κατηγορίες (Διήγημα-Ποίηση-Παιδικό Παραμύθι) έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των συμμετοχών (9 Οκτωβρίου 2020) έφθασαν τον αριθμό-ρεκόρ, 419, ξεπερνώντας σημαντικά τον μέσο όρο συμμετοχών σε αντίστοιχος λογοτεχνικούς διαγωνισμούς που διεξάγονται ανά την επικράτεια από δημόσιους και ιδιωτικούς πολιτιστικούς φορείς κάθε έτος.

Η αξιολόγηση των έργων στις 3 κατηγορίες και η βαθμολόγησή τους θα γίνει από την πενταμελή Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού η οποία αποτελείται από καταξιωμένους Έλληνες συγγραφείς και ποιητές τα ονόματα των οποίων θα δημοσιοποιηθούν μαζί με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με την έναρξη της νέας χρονιάς από την επίσημη ιστοσελίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής και οι βραβευθέντες θα ενημερωθούν προσωπικά με την αποστολή e-mail.

Τα βραβεία στους νικητές θα απονεμηθούν σε ειδική τελετή, ανοικτή στο κοινό, η οποία θα φιλοξενηθεί στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής, το νέο έτος όταν καταστεί επιτρεπτό από τις υπάρχουσες υγειονομικές συνθήκες.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή της στη διοργάνωση και την διεξαγωγή του Διαγωνισμού, την Ειδική Σύμβουλο Δημάρχου Αγίας Παρασκευής για θέματα Πολιτισμού και καταξιωμένη Λογοτέχνη και Μουσικό κα. Μάνια Βλαχογιάννη.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής

-Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software