Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας άνοιξαν οι Παιδικοί Σταθμοί

Άνοιξαν τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) και υποδέχτηκαν παιδιά και γονείς σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας για τη νέα σχολική χρονιά.

Όλα κύλησαν ομαλά. Η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου επισκέφθηκε τον βρεφονηπιακό σταθμό της οδού Βορρά γαι να υποδεχθεί παιδιά και γονείς. Ευχήθηκε «Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για όλους». Παράλληλα, επισήμανε ότι «έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία και οι γονείς να είναι βέβαιοι ότι τα παιδιά τους θα είναι ασφαλή».

Σε συνομιλία που είχε με την τμηματάρχη των Παιδικών Σταθμών τού Αϊ-Γιάννη Μαρίνα Συριοπούλου και την Προϊσταμένη του Σταθμού Αγγελική Μπαμπαλή αλλά και με τους εργαζόμενους σε κάθε τμήμα, η Πρόεδρος επισήμανε ότι «τα φιλοξενούμενα παιδιά είναι φέτος λιγότερα από πέρυσι και πως είναι καθήκον της διοίκησης αλλά και υποχρέωση όλων των εργαζομένων, η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών προς τα φιλοξενούμενα παιδιά και τους γονείς ώστε να μην υπάρξει καμία αποχώρηση παιδιού».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software