Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

Ανακατασκευάζονται τα 2 Γήπεδα Αντισφαίρισης

Υπεγράφη σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, η ανάθεση της ανακατασκευής των δύο γηπέδων αντισφαίρισης που βρίσκονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής, επί των οδών Αιγαίου Πελάγους και Τέρμα οδού Νότου.

Σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση και Μελέτη, που εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, θα ανακατασκευασθούν με ελαστικό δάπεδο, υψηλών προδιαγραφών, κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και με ειδική απορρόφηση κραδασμών, πλήρως εξοπλισμένο με ελαστικούς κόκκους καουτσούκ, για επιφάνεια μεγέθους 1.276,5 τ.μ. Επιπροσθέτως, θα πραγματοποιηθεί αλλαγή του παλαιού συρματοπλέγματος περιμετρικά των γηπέδων, καθώς επίσης εργασίες συντήρησης και βαφής των κολώνων και των τοιχίων του εν λόγω αθλητικού χώρου και θα γίνει επιμήκυνση στη  σχάρα υδροσυλλογής.

Το έργο, δαπάνης ύψους 23.000 ευρώ, θα ξεκινήσει την ερχομένη εβδομάδα και θα παραδοθεί πριν το τέλος Ιουλίου.

Είναι το πρώτο μεγάλο έργο υποδομής, για τα δεδομένα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), που πραγματοποιείται από τις Υπηρεσίες του Οργανισμού, μετά από αρκετά χρόνια. Αποτελεί μια από τις δεσμεύσεις της διοίκησης, για το έτος 2020, που υλοποιείται, στο δε άμεσο μέλλον (εντός της θερινής περιόδου) θα υλοποιηθούν και οι υπόλοιπες.

Η ανακατασκευή αυτή, όπως και οι επόμενες, έτυχαν της υποστήριξης και της συμπαράστασης της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της αντιπολίτευσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, προς την κατεύθυνση της κοινής προσπάθειας για την ανάπτυξη των δομών και υποδομών του ΠΑΟΔΑΠ. 

Την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020, ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής και εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν περί τις 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τα γήπεδα θα παραμείνουν κλειστά. Με νεώτερη ανακοίνωση θα γνωστοποιήσουμε την ημερομηνία που θα δοθούν και πάλι σε χρήση.

Σπυρίδων Χρ. Παπασπύρος

Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software