Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»

Η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), είχε ενημερώσει έγκαιρα τους πολίτες ότι προτίθεται να μην πραγματοποιηθούν, φέτος, οι θερινές κινηματογραφικές προβολές στον χώρο όπου πραγματοποιούνταν τα τελευταία 5 χρόνια, στο Πάρκο «Σταύρος Κώτσης».

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε από τη διαπίστωση ότι ο χώρος είναι ακατάλληλος για να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη της διάδοσης του Covid-19, τα οποία έως και σήμερα ισχύουν. Την απόφασή μας αιτιολογήσαμε με απολύτως λογικά επιχειρήματα, τα οποία κατ’ επανάληψη έχουμε εκθέσει.

Αντί αυτού, προκειμένου να μην στερηθούν οι κάτοικοι της πόλης μας μια πολιτιστική και ψυχαγωγική διέξοδο, ιδίως κατά την περίοδο της κρίσης της πανδημίας, από την οποία όπως φαίνεται εξερχόμαστε αργά αλλά σταθερά, αποφασίσθηκε η μεταφορά των προβολών, για φέτος, στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής. Οι λόγοι που μας οδήγησαν στην απόφαση για τον χώρο αυτό, είναι:

― Το γεγονός ότι ο χώρος είναι απολύτως κατάλληλος για τον απόλυτο και ευχερή  έλεγχο της τήρησης των ισχυόντων σήμερα υγειονομικών πρωτοκόλλων.

― Το γεγονός ότι λειτουργούσε για πάρα πολλά χρόνια με εξαιρετική επιτυχία, στον χώρο αυτό.

― Το γεγονός ότι η δυναμικότητά του, παρά τα περιοριστικά μέτρα, είναι πολύ ικανοποιητική.

― Το γεγονός ότι  οι κινηματογραφικές προβολές, ως πολιτιστική δράση, δεν έρχεται σε αντίθεση με τον χώρο.

― Το γεγονός ότι οι κινηματογραφικές προβολές δεν παρεμποδίζουν την λειτουργία του σχολείου, αφού θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών.

Να σημειωθεί ότι:

  • Οι κινηματογραφικές προβολές και η εν γένει λειτουργία θα πραγματοποιηθούν με μέριμνα του ΠΑΟΔΑΠ, η δε είσοδος θα είναι ελεύθερη.

  • Θα τηρηθούν όλες οι υγειονομικές προβλέψεις και οι κανόνες ασφαλείας.

  • Θα τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες για τις προβολές, οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

  • Θα υπάρξει μέριμνα για τα αυτονόητα, δηλαδή ο σεβασμός του χώρου, η φύλαξή του σε 24ωρη βάση, οι επιπλέον δαπάνες (νερό, ηλεκτρικό ρεύμα) θα καλυφθούν οικονομικά και εάν υπάρξει οποιαδήποτε φθορά, θα αποκατασταθεί πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η έναρξη των προβολών θα πραγματοποιηθεί εντός του μηνός Ιουλίου, η δε λήξη τους ανάλογα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Το πρόγραμμα και ο κανονισμός λειτουργίας, θα ανακοινωθούν εγκαίρως.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Χρ. Παπασπύρος

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software