Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Είναι σαφές, ότι η περίοδος που διανύουμε απαιτεί ψυχραιμία αλλά ταυτόχρονα  και περίσκεψη και λήψη αυστηρών μέτρων προστασίας έναντι της διασποράς του ιού COVID-19.

Για τους λόγους αυτούς, στο πλαίσιο των κυβερνητικών και δημοτικών μέτρων, ο ΠΑΟΔΑΠ ανέστειλε όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματά του. Παράλληλα, τα Αθλητικά Σωματεία, ανέστειλαν τις δραστηριότητες του μεγάλου όγκου των δραστηριοτήτων τους.

Επειδή παρατηρείται το φαινόμενο, οι εγκαταστάσεις του ΠΑΟΔΑΠ (ιδίως του  Αθλητικού  Κέντρου Νότου και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» στο πρώην στρατόπεδο Χρ. Σπυρούδη») να κατακλύζονται από παιδιά ασυνόδευτα ή όχι, συμβουλεύουμε τους γονείς τους να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης. Το γεγονός ότι ανεστάλη η λειτουργία των σχολείων, δεν σημαίνει ότι είναι μια ακόμη ευκαιρία για επιπλέον διακοπές. Πέραν αυτού, ενημερώνουμε ότι από σήμερα οι αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές του ΠΑΟΔΑΠ, είναι μη προσβάσιμες στο κοινό και δεν επιτρέπεται η είσοδός τους σ΄ αυτές.  

Ο Πρόεδρος ΔΣ ΠΑΟΔΑΠ

Σπύρος Χρ. Παπασπύρος

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software