Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Νομικών Προσώπων
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1200 ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ «ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ» ΤΟΥ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1200 ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ «ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ» ΤΟΥ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

Στο πλαίσιο του 37ου Κλασικού Μαραθωνίου, πραγματοποιήθηκε ο «Αγώνας Δρόμου Μικρών Παιδιών», που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, αφού φέτος έτρεξαν περισσότερα από 1.200 παιδιά, που είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν με τον δικό τους τρόπο, σε μια σημαντική αθλητική εκδήλωση, όπως είναι ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, τρέχοντας πάνω στην διαδρομή του. Στα παιδιά και στους γονείς τους, αξίζουν συγχαρητήρια.

Οι τρεις πρώτοι κάθε αγωνιστικής κατηγορίας έλαβαν Κύπελλο, ενώ σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. ευχαριστεί τις Διευθύνσεις των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.), των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων και την Ένωση Συλλόγων Γονέων, για την πολύτιμη συμβολή τους στην όλη διοργάνωση.

Το Γραφείο Προέδρου του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software