Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου και μελών του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και του Προέδρου του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ, στα Γραφεία Διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ.

Κατά την συνάντηση αυτή συζητήθηκε το θέμα των ομαδικών αθλημάτων στα σχολεία, που ήδη ξεκίνησαν με Γυμναστές που παρέχει ο ΠΑΟΔΑΠ για δωρεάν προγράμματα σε μαθητές και χώρους των σχολείων, σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων.

Η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, θεωρεί ότι τα αθλητικά προγράμματα που παρέχει προς όφελος των μαθητών στα σχολεία, δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές τους ανάγκες. Όπως θεωρεί ότι θα πρέπει τα παιδιά των σχολείων να έλθουν σε επαφή και με πολιτιστικές δραστηριότητες, τις οποίες θα παρέχει ο ΠΑΟΔΑΠ. Οι απόψεις αυτές τέθηκαν υπ΄όψιν της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής επικοινωνία, για την εξέλιξη των υφισταμένων προγραμμάτων και εμπλουτισμό με νέα, από την νέα χρονιά,στο πλαίσιο του εφικτού.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ

Σπύρος Χρ. Παπασπύρος

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software