ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου και μελών του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και του Προέδρου του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ, στα Γραφεία Διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ.

Κατά την συνάντηση αυτή συζητήθηκε το θέμα των ομαδικών αθλημάτων στα σχολεία, που ήδη ξεκίνησαν με Γυμναστές που παρέχει ο ΠΑΟΔΑΠ για δωρεάν προγράμματα σε μαθητές και χώρους των σχολείων, σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων.

Η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, θεωρεί ότι τα αθλητικά προγράμματα που παρέχει προς όφελος των μαθητών στα σχολεία, δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές τους ανάγκες. Όπως θεωρεί ότι θα πρέπει τα παιδιά των σχολείων να έλθουν σε επαφή και με πολιτιστικές δραστηριότητες, τις οποίες θα παρέχει ο ΠΑΟΔΑΠ. Οι απόψεις αυτές τέθηκαν υπ΄όψιν της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής επικοινωνία, για την εξέλιξη των υφισταμένων προγραμμάτων και εμπλουτισμό με νέα, από την νέα χρονιά,στο πλαίσιο του εφικτού.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ

Σπύρος Χρ. Παπασπύρος