Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΠΑΟΔΑΠ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

etΣε αμέριστη υποστήριξη των καθηγητών των Εργαστηρίων Τέχνης προχώρησε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), δικηγόρος, Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Παπαμιχαήλ.
Οι καθηγητές, ως συμβασιούχοι έργου με αντίτιμο, διεκδικούν τις αμοιβές των μηνών Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου 2016, τις οποίες όπως είναι γνωστό ο Οργανισμός  δεν κατέστη δυνατόν να καταβάλει σε αυτούς, λόγω της άρνησης πληρωμής τους εκ μέρους της ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η οποία ασκεί την ταμειακή διαχείριση και του ΠΑΟΔΑΠ.
Υπενθυμίζεται ότι οι καθηγητές για προηγούμενους μήνες έτους 2016 είχαν πληρωθεί κατόπιν προσωπικής εντολής του Προέδρου του Οργανισμού, ενώ το όλο θέμα εκκρεμεί ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κατόπιν καταλογισμού σε βάρος του Προέδρου με τον ισχυρισμό ότι τα έσοδα από τα δίδακτρα ("αντίτιμο") δεν επαρκούσαν για εξ ολοκλήρου κάλυψη της πληρωμής των καθηγητών, ενώ η δυνατότητα  θέσπισης χαμηλότερων διδάκτρων στις  Πολιτιστικές και Αθλητικές δοµές των Δήμων προβλέπεται από το Νόμο 4483/2017. 
Κατόπιν αυτών, αναμένεται η έκδοση θετικής πρωτόδικης δικαστικής αποφάσεως, η μη εφεσιβολή της από τον Οργανισμό και η εξόφληση των ενταλμάτων, πορεία την οποία θα παρακολουθούμε στενότατα.
Επισημαίνεται τέλος ότι η εκκρεμότητα αυτή είναι η μόνη που προέκυψε κατά τη διάρκεια της θητείας της  παρούσας Διοίκηση του Οργανισμού, από τον Σεπτέμβριο 2014   έως σήμερα.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software