Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Νομικών Προσώπων
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤA ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ TON ΠΑΟΔΑΠ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤA ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ TON ΠΑΟΔΑΠ

paodap pagoΟ Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής –ΠΑΟΔΑΠ ενημερώνει τους Δημότες ότι στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού που υλοποιεί την περίοδο 2018-2019 προστέθηκαν τρία (3) νέα προγράμματα άθλησης για όλους, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 
Συγκεκριμένα θα  λειτουργήσει η αίθουσα μυϊκής ενδυνάμωσης (βάρη) κάτω από τις κερκίδες του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγίας Παρασκευής (οδού Νότου), καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, 8:00-21:00, για  άνδρες και γυναίκες, υπό την επίβλεψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.
Επίσης ξεκινούν προγράμματα άθλησης με τη χρήση οργάνων που βρίσκονται σε ανοικτό χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου “Σταύρος Κώτσης” (πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη), καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, 8:00-11:00 και 16:00-20:00, για άτομα Τρίτης Ηλικίας, ενήλικες, νέους και παιδιά.
Τέλος  και αυτή τη χρονιά ο ΠΑΟΔΑΠ διαθέτει Πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής  στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου για την πραγματοποίηση προγραμμάτων προσχολικής μουσικοκινητικής αγωγής, καθημερινά Δευτέρα με  Παρασκευή.
Τα προγράμματα θα λειτουργήσουν έως και τον μήνα Ιούλιο.
Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του ΠΑΟΔΑΠ www.paodap.gr, ή να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού τηλεφωνικά στο 210 6002223, ή μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. 
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software