ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΟΔΑΠ

paodap chr 2018 sΟ Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής -ΠΑΟΔΑΠ συμμετέχει με τα μουσικά του σύνολα, που δίνουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα, στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τους Συλλόγους και φορείς της πόλης.
Το  Σάββατο 8/12, πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, η Μπαντίνα  συμμετείχε στη γιορτή στον Τσακό με το Σύλλογο κατοίκων, η Φιλαρμονική  στη  γιορτή στα Πευκάκια με τους «Κορύβαντες» και το Σύλλογο κατοίκων και η ομάδα κρουστών Βatuca στη συγκέντρωση στην Πλατεία Αι Γιάννη και στην πορεία που μετέφερε το Χριστουγεννιάτικο κλίμα στη στολισμένη οδό Αγίου Ιωάννου και κατέληξε στην Κεντρική πλατεία
Αυτή ήταν μόνο η αρχή γιατί ο ΠΑΟΔΑΠ συνεχίζει τις εκδηλώσεις του για όλη την περίοδο των εορτών με ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα:
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου:
18:00- Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου στο Β' Γυμνάσιο (Νεαπόλεως 7).
20:00-Τα τμήματα μοντέρνου χορού του ΠΑΟΔΑΠ και η ΕΝΕΒΑΠ βραδιά Swing-Rock 'n'Roll στην Κεντρική πλατεία.
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 12:00 - Τα τμήματα μοντέρνου χορού μοιράζουν δώρα και είδη πρώτης ανάγκης αλλά και χορεύουν με τους ηλικιωμένους της Στέγης Γερόντων.
Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 9:00 με 14:00- Ο ΠΑΟΔΑΠ στο σπιτάκι της κεντρικής πλατείας ενημερώνει για τις δράσεις και τα προγράμματα του.
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 19:30- Μεγάλη Θρησκευτική συναυλία από την Χορωδία Ενηλίκων του ΠΑΟΔΑΠ στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία.
Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 18:00- Συναυλία της Φιλαρμονικής ορχήστρας στην Κεντρική πλατεία.
Σάββατο 29 Δεκεμβρίου:
10.00Αφήγηση παραμυθιού και ζωγραφική από το Παιδικό Εργαστήριο Τέχνης στο σπιτάκι του Δήμου στην κεντρική πλατεία.
20.00- Ο ΠΑΟΔΑΠ και η Κινηματογραφική Λέσχη οργανώνουν πάρτι με κινηματογραφική μουσική στην Κεντρική πλατεία.

Καλά Χριστούγεννα και μην ξεχνάμε ότι δίπλα μας υπάρχει κάποιος που μας χρειάζεται!