Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΠΑΟΔΑΠ: ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΩΤ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

sp 1Η άψογη και ασφαλής λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελεί πρώτιστη υποχρέωση του Δήμου και του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΠΑΟΔΑΠ).
Ήδη, ολοκληρώνεται η εκ νέου αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ και νέες εγκαταστάσεις εντάσσονται στο καθεστώς αδειοδότησης, με σκοπό την απολύτως ασφαλή από κάθε άποψη χρήση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων προς οφελος των αθλουμένων πολιτών. 
Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώνεται ήδη η αντικατάσταση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης  και η αλλαγή όλων των φωτιστικών στο Κλειστό Γήπεδο καλαθοσφαίρισης - πετοσφαίρισης - ποδοσφαίρου 5 επί 5 στο αθλητικό συγκρότημα Αιγαίου Πελάγους και Νότου με δαπάνη και φροντίδα του Δήμου και του Οργανισμού. Σημειώνεται, ότι αντικαθίστανται όλα τα φωτιστικά σώματα με νέας τεχνολογίας, με σκοπό την άψογη προπόνηση και διοργάνωση των αγώνων των ομάδων της πόλης μας, ΑΕΑΠ (βόλεϊ), ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (5 επί 5) κλπ.
Ο ΠΑΟΔΑΠ συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Γιατί ο βασικός σκοπός του είναι ένας. 
Πολιτισμός και Αθλητισμός ποιότητας για όλους. 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software