Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΠΑΟΔΑΠ: ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΩΤ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Sot PapamihailΟ αθλητισμός οφείλει να απέχει από τους κομματικούς - παραταξιακούς ανταγωνισμούς. Οταν δεν το πράττει, εκφεύγει των σκοπών του. 
Ιδίως ο τοπικός σωματειακός  αθλητισμός, ο οποίος ευρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου και ο οποίος από κοινού με τον ΠΑΟΔΑΠ χρηματοδοτεί τις δραστηριότητες των σωματείων προς τελικό οφελος των δημοτών και  των κατοίκων της πόλης μας. 
Συνεπώς, αντιπολίτευση στη Δημοτική Αρχή με δημόσιες ανακοινώσεις κινδύνου και εφαλτήριο τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων δεν πείθουν κανέναν. Ιδίως, όταν η διαδικασία συντήρησης και οι χρόνοι της σε συνθήκες Δημοσίου είναι σε ολους γνωστοί. Ιδίως, οταν ολοι συγχαίρουν τον Δήμο και τον ΠΑΟΔΑΠ γιά την αψογη συντήρηση των δημοτικών εγκαταστάσεων, τις οποίες παραχωρεί στα σωματεία. 
Έντιμη στάση όποιου επιθυμεί να αποκτήσει αντιπολιτευτικό πλεονέκτημα αποτελεί η παραίτηση από την θέση ευθύνης που κατέχει, ώστε να μην συμπαρασύρει το σωματείο σε αθλητική αντιπολίτευση.
Κατά τα λοιπά, ας μην υπάρχει καμία ανησυχία.
Ο Δήμος και ο ΠΑΟΔΑΠ είναι υπεύθυνοι για τις εγκαταστάσεις τους. 
Ουδείς αλλος.-      

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software