Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Νομικών Προσώπων
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 850 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤO ΠΛΑΙΣΙO ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 850 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤO ΠΛΑΙΣΙO ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

paodap 11 11 18Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018  ο Αγώνας Δρόμου Μικρών Παιδιών που διοργάνωσε   ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο του 36ου  Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.
Στον αγώνα έλαβαν  μέρος  περισσότερα από  850 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών χωρισμένα  σε δύο κατηγορίες:
- Αγωνιστικές κατηγορίες Αγοριών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Κοριτσιών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Αγοριών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και Κοριτσιών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, με αφετηρία στη Μεσογείων & Αγ. Ανδρέα και τερματισμό στη Μεσογείων &Χαλανδρίου.
-Μη Αγωνιστική για Αγόρια και Κορίτσια από 4 έως 8 ετών, με αφετηρία στο παλιό Δημαρχείο (έναντι ΕΡΤ) και τερματισμό στη  Μεσογείων &Χαλανδρίου. 
Σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στον αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια. Στους τρείς  νικητές  κάθε κατηγορίας εκτός από τα μετάλλια απονεμήθηκαν και διπλώματα. 
Τον αγώνα και τις απονομές παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν τα παιδιά εκπρόσωποι φορέων, γονείς, δάσκαλοι και πλήθος κόσμου.
Τη διοργάνωση συντόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ  Σωτ. Παπαμιχαήλ.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, συγχαίρει όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στον αγώνα όπως και τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ για τη διοργάνωση.  Επίσης ευχαριστεί τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου για αποκατάσταση της  εικόνας της Λεφ. Μεσογείων μετά το πέρας του Μαραθωνίου. 
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software