ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΔΑΠ

paodap 3x3Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης- ΕΟΚ και με τα Αθλητικά Σωματεία της Καλαθοσφαίριση Αγ. Παρασκευής- ΚΑΠ (μπάσκετ Ανδρών) και Γυμναστικός Σύλλογος Αγ. Παρασκευής- ΓΣΑΠ (μπάσκετ Γυναικών) διοργανώνουν τουρνουά μπάσκετ 3 Χ 3 για παιδιά και εφήβους.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, στις 9:00πμ, στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη στο Κοντόπευκο.
Δελτία συμμετοχής υποβάλλονται στο κλειστό Γυμναστήριο των οδών Αιγαίου Πελάγους και Νότου Αγ. Παρασκευή (τηλέφωνο 210 6002223) και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης www.basket.gr/anaptiksi/tournoua-3on3

POSTER 3X3 2018 AGIA PARASKEYH