Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Νομικών Προσώπων
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

katharistries 16 3 18Την επαναπρόσληψη και  συνέχιση της απασχόληση όλων των συμβασιούχων καθαριότητας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την Τετάρτη 1/8/2018.
Παρών στο Δικαστήριο ήταν ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ο οποίος έκανε παρέμβαση υπέρ των εργαζομένων. Ο ΠΑΟΔΑΠ από την πλευρά του υποστήριξε και πάλι το αίτημα των συμβασιούχων που φροντίζουν για την καθαριότητα και την υγιεινή  όλων των αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων του Οργανισμού ( Αθλητικά Κέντρα οδού Νότου και Κοντοπεύκου, αίθουσες Γυμναστικής οδών Παπαρηγοπούλου και Ανδρούτσου, Εργαστήρια Τέχνης, Δημοτικό Ωδείο κ.α.).
Με την ευκαιρία της απόφασης, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ  Σωτ. Παπαμιχαήλ  δήλωσε: «Ο Οργανισμός βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και υποστηρίζει με κάθε τρόπο το δίκαιο αίτημα τους, ενώ διασφαλίζει τον άψογο καθαρισμό των εγκαταστάσεων».
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software