Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Νομικών Προσώπων
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ- ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ- ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

et pe189Τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης του Παιδικού τμήματος των Εργαστήριων Τέχνης του Πολιτιστικού - Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) έγιναν Την Τετάρτη 30 Μαΐου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Στ.Κώτσης (στο Πέτρινο κτίριο). 
Τα πολύ όμορφα έργα των παιδιών αποτελούν δείγμα τόσο του ταλέντου τους όσο και της ποιότητας της δουλειάς που γίνεται στα Εργαστήρια Τέχνης από τους μαθητές και τους καθηγητές  Βαγγέλη Λιούγκα, Μαρία Δουζενάκη και Κωνσταντίνο Μανιάτη. Ο πολύς κόσμος που επισκέφθηκε την έκθεση είχε, επίσης, την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παράσταση «Ο Μύθος της Περσεφόνης»  που παρουσίασαν τα παιδιά του Θεατρικού παιχνιδιού του αντίστοιχου τμήματος του ΠΑΟΔΑΠ, σε σκηνοθεσία των δασκάλων τους Γωγώς Ξανθάκη και Σοφίας Χατζηδημητρίου.
Την έκθεση εγκαινίασαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος  και ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ.  Παπαμιχαήλ. Παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ανδρ. Γκιζιώτης και Σωτ. Ησαΐας, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης,  τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Αργ. Μπονάρου και Δ. Χριστοφοράτου,  η Πρόεδρος των σπουδαστών των Εργαστηρίων  Νικ. Μπελεχρή, η Πρόεδρος του ΑΡΓΩ Γ.  Πίσπα, το μέλος του Δ. Σ. της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Παν. Παναγάκος εκπρόσωποι φορέων  και πολύς κόσμος. Την εκδήλωση συντόνισε και  παρουσίασε η υπεύθυνη των Εργαστηρίων και μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη.
Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιουνίου, 9:00πμ 9:00μμ.
 et ep 18
Δημ/ση : 4/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software