• Νομικών Προσώπων

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΟΙΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΠΑΟΔΑΠ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

paodap pita Την εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας  έκαναν την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στο Πέτρινο κτήριο στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης»  από κοινού ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ, οι Καθηγητές/τριες και ο Σύλλογος Σπουδαστών/τριών των Εργαστηρίων Τέχνης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική χρονιά για τον ΠΑΟΔΑΠ και τα Εργαστήρια Τέχνης ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, ο πρ. Δήμαρχος Βασ. Ζορμπάς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών Ν. Μπελεχρή. Παραβρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, η Δημοτική Σύμβουλος  Έφη Καψοκεφάλου,  ο Αντιπρόεδρος  και τα μέλη ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, Αργ. Μπονάρου, Κ. Αθανασούλης, Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη και Σπ. Παπασπύρος, η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «ΑΡΓΩ» Γ. Πίσπα, το μέλος  ΔΣ της Δημοτικής  Βιβλιοθήκης Παν. Παναγάκος,  η Πρόεδρος των Ηπειρωτών Β.  Ιωάννου, Καθηγητές και Σπουδαστές των Εργαστηρίων, εργαζόμενοι του ΠΑΟΔΑΠ, κ.α.

Δημ/ση : 5/2/2018