Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Νομικών Προσώπων

Επαναλειτουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Αγαπητοί αναγνώστες και μέλη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σας καλωσορίζουμε μετά από πολύμηνη καραντίνα και ζητάμε την κατανόησή σας για τα προσωρινά μέτρα λειτουργίας που αφορούν τη δημόσια υγεία.

Συνέχεια ανάγνωσης

1ος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου 2020

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τα τελικά αποτελέσματα του 1ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής - Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου 2020, ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Συνέχεια ανάγνωσης

Διαδικτυακά σεμινάρια Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου»


Τα διαδικτυακά σεμινάρια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της πόλης μας συνεχίζονται, έτσι ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν την ευκαιρία να «πλουτίσουν» τις γνώσεις τους ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Οι ευχές των παιδιών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος»


Με τον δικό τους ιδιαίτερο και πολύ όμορφο τρόπο τα παιδιά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος» έστειλα τις ευχές για το νέο έτος και… αποκάλυψαν τις επιθυμίες τους για το 2021.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΣΔΑΠ

Το Σάββατο (19.12.2020) η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κα Ηλέκτρα Αντωνοπούλου - Πανάγου Ηλέκτρα με την αντιπρόεδρο κα Παναγιωτοπούλου Φανή και τα μέλη του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ κυρίους Βοζίκη Γιώργο και Κριτσωτάκη Στέλιο βρέθηκαν στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, όπου στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΠΑΙΣΔΑΠ


Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 240, 234 και 95 του Ν. 3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων», η Πρόεδρος Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου προσκαλεί τα μέλη σε έκτακτη και κατ’ επείγουσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνύματος κινητής τηλεφωνίας (σχ. εγκύκλιος 40, Α.Π.: 20930/31.3.2020, ΑΔΑ: 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6-50Ψ), στις 14.12.2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 έως 14:00, για το παρακάτω θέμα:

Συνέχεια ανάγνωσης

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΡΧΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αρχική φάση του 1ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης –Μουσείου Αλέκου Κοντόπουλου 2020, ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ 69863/ΦΕΚ 4829 –Β- 2/11/2020 (Έκτακτα μέτρα προστασίας..) και ειδικότερα βάσει των άρθρων 1 περ.8 και 5 περ. 13, σε συνδυασμό με τον χαρακτηρισμό της Αττικής ως περιοχής αυξημένου κινδύνου, αναστέλλονται τα μαθήματα στο φυσικό χώρο του Ωδείου από σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2020 έως και 30 Νοεμβρίου 2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής, επιτελώντας δύο από τους σκοπούς της, που είναι η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και η στήριξη του έργου των εκπαιδευτικών μέσα από τη συνεχή επιμόρφωση, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, οργανώνει για τέταρτη χρονιά, Λέσχη Ανάγνωσης για τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία –Δημοτικά Σχολεία) του Δήμου Αγίας Παρασκευής και των όμορων Δήμων, που περιλαμβάνει 15 συναντήσεις – εργαστήρια.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Σε εφαρμογή των νέων κυβερνητικών αποφάσεων και μέτρων για τον περιορισμό της μεταδόσεως του κορωνοϊού Covid-19, ο ΠΑΟΔΑΠ αναστέλλει τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες και προγράμματά του, πλην του Δημοτικού Ωδείου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Προκλήσεις αλλά και Δουλειά με Θετικό Πρόσημο στους ΠΑΙΣΔΑΠ

Μια χρονιά συμπληρώθηκε στη διοίκηση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) με δήμαρχο τον Βασίλη Ζορμπά και μια αποτίμηση της δουλειάς που έγινε στο Νομικό Πρόσωπο θεωρείται επιβεβλημένη.

Συνέχεια ανάγνωσης

Δευτέρα 28/9: Έναρξη προγραμμάτων του ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) ανακοινώνει ότι η έναρξη των πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων του, θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

Απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς και προγραμματισμός της νέας

Με τη συμπλήρωση ενός έτους θητείας της νέας διοίκησης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για το έργο που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής, καθώς και για το έργο που έχει προγραμματισθεί και δρομολογείται.

Συνέχεια ανάγνωσης

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας!

Η Διοίκηση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), το προσωπικό και οι καθηγητές των Εργαστηρίων Τέχνης, Αριστέα Ταλαγάνη (Γραμμικό σχέδιο) και Σάρρος Στέλιος (Ελεύθερο σχέδιο) συγχαίρουν  τους μαθητές των Εργαστηρίων Τέχνης του ΠΑΟΔΑΠ (Τμήματος Σχεδίου), που πέτυχαν στις Σχολές της επιλογής τους:

Συνέχεια ανάγνωσης

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας άνοιξαν οι Παιδικοί Σταθμοί

Άνοιξαν τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) και υποδέχτηκαν παιδιά και γονείς σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας για τη νέα σχολική χρονιά.

Συνέχεια ανάγνωσης

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software