Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Νομικών Προσώπων

1ος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής – Μουσείου «Α. Κοντόπουλος» 2020

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής προκηρύσσει τον 1ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για το έτος 2020. Ο Διαγωνισμός περιλαμβάνει τα ακόλουθα είδη λόγου:

Συνέχεια ανάγνωσης

Το Πρόγραμμα του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος»

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) ανακοινώνει το πρόγραμμα των ταινιών του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου, ημέρες και ώρες προβολών.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ανακατασκευάζονται τα 2 Γήπεδα Αντισφαίρισης

Υπεγράφη σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020, η ανάθεση της ανακατασκευής των δύο γηπέδων αντισφαίρισης που βρίσκονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής, επί των οδών Αιγαίου Πελάγους και Τέρμα οδού Νότου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Πρόσληψη 5 ατόμων από τον ΠΑΟΔΑΠ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) πρόκειται να προσλάβει, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύο (2) μηνών, συνολικά πέντε (05) ατόμα, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών του.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ηλεκτρονικά από Σήμερα οι Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) σας ενημερώνουν ότι οι εγγραφές βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς για τη σχολική περίοδο 2020-2021 ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

Αλλαγές στη Λειτουργία των Παιδικών Σταθμών

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι οι Bρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου μας θα λειτουργήσουν, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ όσο και του ιατρού εργασίας και των παιδιάτρων των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π., από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 από τις 07:30 έως 16:00.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου μας θα λειτουργήσουν, λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν τις οδηγίες  του ΕΟΔΥ όσο και του ιατρού εργασίας και των παιδιάτρων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγιίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ), από Πέμπτη 11-6-2020 έως και 26-6-2020 από 07:30 έως 14:30.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΛΟΓΩ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ»

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι από 9 Ιουνίου 2020, ημέρα ενάρξεως της αναπλάσεως του Αθλητικού τμήματος του Πάρκου "Σταύρος Κώτσης" (πρώην Στρατόπεδο Χρ. Σπυρούδη") και έως την λήξη των εργασιών, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η είσοδος  σε αθλουμένους ή επισκέπτες, λόγω επικινδυνότητος του χώρου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΣΔΑΠ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Με ένα, πρωτοφανούς επιθετικότητας, τίτλο «ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ», το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Αγίας Παρασκευής «χαιρετίζει» το άνοιγμα των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.) και καταγγέλλει τη Διοίκηση τους.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ» ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΘΛΗΣΗ

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι από 26 Μαΐου 2020 και έως την έναρξη των εργασιών αναπλάσεώς του (η οποία τοποθετείται σε σύντομο χρονικό διάστημα από σήμερα), το αθλητικό τμήμα του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» (πρώην «Στρατόπεδο Σπυρούδη») είναι ανοικτό για όσους θέλουν να αθληθούν ατομικά και να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»

Η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), είχε ενημερώσει έγκαιρα τους πολίτες ότι προτίθεται να μην πραγματοποιηθούν, φέτος, οι θερινές κινηματογραφικές προβολές στον χώρο όπου πραγματοποιούνταν τα τελευταία 5 χρόνια, στο Πάρκο «Σταύρος Κώτσης».

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «Θανάσης Βέγγος»: Προέχει η ζωή και η ασφάλεια των πολιτών, όχι το πρόσκαιρο πολιτικό κέρδος.

Είναι σαφές και κατανοητό, στην συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, ότι τα μέτρα για την μη διάδοση του Covid-19 μπορεί να αίρονται, σταδιακά, σε βάθος χρόνου και υπό προϋποθέσεις, όμως ο κίνδυνος έξαρσης της πανδημίας είναι υπαρκτός με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Συνέχεια ανάγνωσης

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software