Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Νομικών Προσώπων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ 3 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΣΔΑΠ

H Πρόεδρος του Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών του Δήμου  Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) προκηρύσσει τη διενέργεια μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας μίσθωσης τριών (03) ακινήτων για την στέγαση  παιδικών σταθμών δυναμικότητας τουλάχιστον 40 νηπίων έκαστος για την κάλυψη αναγκών των περιοχών α) Τσακού, β) Αγίου Ιωάννη, και  γ) τουλάχιστον 40 νηπίων και 20 Βρεφών για την περιοχή  Κοντοπεύκου.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Σύμφωνα με τα νέα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης, Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΣΕΡΑΣ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Νικόλαος Παναγόπουλος

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), θα προβεί σε προγραμματισμένη απολύμανση όλων των κλειστών αθλητικών και πολιτιστικών του εγκαταστάσεων (και των βοηθητικών τους χώρων, συνολικά 5.500 τ.μ. περίπου), την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΑΟΔΑΠ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) (Μαζικός Αθλητισμός, Εργαστήρια Τέχνης & Δημοτικό Ωδείο) αναστέλλονται προσωρινά, από την Τετάρτη 11 έως και το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η ΜΕΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ ΣΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΤΟΥ ΔΣΑ

Μια ακόμη πολιτιστική δομή του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), με πανελλαδική και διεθνή διαχρονική καταξίωση, η Μεικτή Χορωδία μας, συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών, κατόπιν τιμητικής πρόσκλησης της διοργανώτριας Χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ). Το Φεστιβάλ, έλαβε χώρα στο «Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας», στην Αθήνα, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

«ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ…»: 14/2, 7μ.μ.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) όχι μόνο προωθεί αλλά και αξιοποιεί τη συνεργασία μεταξύ των πολιτιστικών του δομών, με σκοπό τη διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου χωρίς επιπλέον κόστος για τους δημότες.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της προκήρυξης για την πρόσληψη των καθηγητών, που θα πληρώσουν τις θέσεις του Δημοτικού Ωδείου και των Εργαστηρίων Τέχνης.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΔΑΠ

Συμπληρώνονται 4 μήνες από τον ορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευή (ΠΑΟΔΑΠ), μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από τη νέα Δημοτική Αρχή.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Η «αγκαλιά» των Παιδικών Σταθμών ανοίγει και υποδέχεται γονείς & φίλους για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τις Άγιες ημέρες που έρχονται με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παραδοσιακά κάλαντα, μουσικοκινητικά δρώμενα και εργαστήρια εκπλήξεων.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1200 ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ «ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ» ΤΟΥ Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

Στο πλαίσιο του 37ου Κλασικού Μαραθωνίου, πραγματοποιήθηκε ο «Αγώνας Δρόμου Μικρών Παιδιών», που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο της διοργάνωσης του «37ου Μαραθωνίου Αθηνών- Ο Αυθεντικός», προκηρύσσει «Αγώνα Δρόμου Μικρών Παιδιών».

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ - Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη μετά την θερμή ανταπόκριση του κοινού της πόλης μας, οργανώνει τον Γ΄ ΚΥΚΛΟ του Σεμιναρίου «Φιλοσοφικής Συμβουλευτικής» 2019 - 2020, με τίτλο «Η Φιλοσοφία ως Έργο Τέχνης – Η Τέχνη του Βίου».

Συνέχεια ανάγνωσης

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ «ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ»

Η 4η περίοδος λειτουργίας της «Λέσχης Ανάγνωσης Ενηλίκων» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Αγίας Παρασκευής για την περίοδο 2019-2020 ξεκίνησε στις 24-10-2019 με τον Κώστα Ακρίβο και το μυθιστόρημά του «Γάλα Μαγνησίας» από τις εκδόσεις «Μεταίχμιο».

Συνέχεια ανάγνωσης

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software