Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 | Πολιτική Προστασία 210-60.84.614 | e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Νομικών Προσώπων

2ο Φεστιβάλ Πολιτισμού ΠΑΟΔΑΠ «Χαίρε Μικρασία»

Πραγματοποιήθηκε, από τις 24 έως τις 29 Ιουνίου 2022 στην κεντρική πλατεία της πόλεως, το 2ο Φεστιβάλ Πολιτισμού με γενικό τίτλο «Χαίρε Μικρασία!», από τον Πολιτιστικό και
Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ). 

Συνέχεια ανάγνωσης

Έναρξη κινηματογραφικών προβολών, του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»

Ξεκίνησαν οι κινηματογραφικές προβολές του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου  «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ», στο παράρτημά του στον Παράδεισο Κοντοπεύκου (7ο Δημοτικό Σχολείου, Λυκούργου και Αρτέμονος).

Συνέχεια ανάγνωσης

Οι αποχαιρετιστήριες καλοκαιρινές εκδηλώσεις των ΠΑΙΣΔΑΠ

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν αποχαιρετιστήριες καλοκαιρινές εκδηλώσεις στους προαύλιους  χώρους των σταθμών από τις ομάδες των νηπίων με τραγούδια , χορούς  και εργαστήρια , τηρώντας τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου δημοτικών παιδικών σταθμών για την λοίμωξη από τον κορωνοϊό SARS-COV-2( COVID-19).

Συνέχεια ανάγνωσης

Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων

Το Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Μουσείων. Η προγραμματισμένη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαίου και ώρα 19:00, στο Αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης (Κοντοπούλου 13). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με φυσική παρουσία στο χώρο. Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μέσα από το κανάλι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην πλατφόρμα Youtube.

Συνέχεια ανάγνωσης

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, ο «7ος Δρόμος Ζωής Αγίας Παρασκευής-Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022»

Ο “7ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής- Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2022”, ένας καθιερωμένος, ήδη από το 2013, αθλητικός θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό  Δήμου Αγίας Παρασκευής (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.), σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής (Α.Σ.Α.Π.), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 8 Μαΐου 2022. 

Συνέχεια ανάγνωσης

«7ος Δρόμος Ζωής Αγίας Παρασκευής-ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2022»

Λόγω του αγώνος δρόμου (τριών διαδρομών-αποστάσεων)  «7ος Δρόμος Ζωής Αγίας Παρασκευής-ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2022», που διοργανώνει ο ΠΑΟΔΑΠ την Κυριακή 8 Μαΐου 2022,  είναι αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εντός της πόλεως, για την ασφάλεια των άνω των 1.000 δρομέων (ενηλίκων-εφήβων-παιδιών) που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ανακοίνωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Σας ενημερώνουμε ότι στους  Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 , στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου με τραγούδια , χορούς και παρέλαση των παιδιών.

Συνέχεια ανάγνωσης

Κλειστό το στάδιο του Πάρκου «Σταύρος Κώτσης», λόγω εργασιών

Κατόπιν ενημερώσεώς μας από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ανακοινώνουμε ότι στον αθλητικό χώρο (στάδιο) του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» (πρώην Στρατόπεδο «Σπυρούδη»), για το προσεχές διάστημα, θα εκτελεσθούν εργασίες από τις οποίες προκύπτει κίνδυνος για την ασφάλεια των εισερχομένων.

Συνέχεια ανάγνωσης

Οι ΠΑΙΣΔΑΠ στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Για μία ακόμα φορά οι μικροί μαθητές των ΠΑΙΣΔΑΠ και οι εξαίρετοι δάσκαλοί τους ετοίμασαν μοναδικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες για να στολίσουν με εντυπωσιακό τρόπο το δέντρο των Παιδικών Σταθμών της πόλης μας στην κεντρική πλατεία.

Συνέχεια ανάγνωσης

Οι Χριστουγεννιάτικες Ευχές των ΠΑΙΣΔΑΠ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής σας εύχονται χρόνια πολλά, καλές γιορτές με υγεία και αγάπη.

Χαρούμενο, Δημιουργικό και Ελπιδοφόρο το 2022.

Συνέχεια ανάγνωσης

Χριστούγεννα με τον ΠΑΟΔΑΠ

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου, ο ΠΑΟΔΑΠ έχει προγραμματίσει τρεις συναυλίες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στον εξαιρετικό χώρο του Αμφιθεάτρου του 1ου ΕΠΑΛ (Παπαφλέσσα 17-Τσακός):

Συνέχεια ανάγνωσης

Έναρξη ηλεκτρονικών κρατήσεων για τη συναυλία "Ο Βαφτιστικός"

Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική κράτηση θέσεων (στο τέλος του κειμένου, η διαδικασία), για την συναυλία που διοργανώνει ο ΠΑΟΔΑΠ, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 8 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Γραβιάς 6). Θα παρουσιασθεί από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη , η οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη"Ο βαφτιστικός".

Συνέχεια ανάγνωσης

«Ο Αλέκος Κοντόπουλος και το 1821»: Σχέδια και εικονογραφήσεις

Από αύριο, 1η Σεπτεμβρίου 2021 ξεκινούν οι «Πολιτιστικές Συναντήσεις Αλέκος Κοντόπουλος 2021». Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης έχει κοινή θεματική συνισταμένη την Ελληνική Επανάσταση 1821 με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την κύρηξη της.

Συνέχεια ανάγνωσης

Λήψη απόφασης για εγγραφή και επανεγγραφή βρεφών και νηπίων για το σχολικό έτος 2021-2022 (α΄φάση)

Έπειτα από την τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΙΣΔΑΠ, την Παρασκευή 27.08.2021, ανακοινώνεται η κατάταξη των επιτυχόντων και επιλαχόντων βρεφών και νηπίων για τη νέα σχολική χρονιά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Το «14ο Μαθητικό Φεστιβάλ», στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Όπως είχαμε προαναγγείλει, ο ΠΑΟΔΑΠ θα πραγματοποιήσει την προβολή του «14ου Μαθητικού Φεστιβάλ» (έργα μαθητών των σχολείων της πόλεώς μας), στον χώρο του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ», παρατείνοντας για λίγες ημέρες την λειτουργία του. Τα έργα του  «14ου Μαθητικού Φεστιβάλ» θα προβληθούν δημόσια μέσω του Δημοτικού Κινηματογράφου αφού, συνεπεία των μέτρων λόγω της πανδημίας, δεν ήταν δυνατή η παρουσίασή τους με τον τρόπο που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο ΠΑΟΔΑΠ στηρίζει τους νέους δημιουργούς

Στο γενικότερο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), είναι και η στήριξη του έργου νέων δημιουργών στον τομέα του Πολιτισμού.

Συνέχεια ανάγνωσης

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software