Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Νομικών Προσώπων

Έναρξη ηλεκτρονικών κρατήσεων για τη συναυλία "Ο Βαφτιστικός"

Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική κράτηση θέσεων (στο τέλος του κειμένου, η διαδικασία), για την συναυλία που διοργανώνει ο ΠΑΟΔΑΠ, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 8 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Γραβιάς 6). Θα παρουσιασθεί από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη , η οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη"Ο βαφτιστικός".

Συνέχεια ανάγνωσης

«Ο Αλέκος Κοντόπουλος και το 1821»: Σχέδια και εικονογραφήσεις

Από αύριο, 1η Σεπτεμβρίου 2021 ξεκινούν οι «Πολιτιστικές Συναντήσεις Αλέκος Κοντόπουλος 2021». Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης έχει κοινή θεματική συνισταμένη την Ελληνική Επανάσταση 1821 με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την κύρηξη της.

Συνέχεια ανάγνωσης

Λήψη απόφασης για εγγραφή και επανεγγραφή βρεφών και νηπίων για το σχολικό έτος 2021-2022 (α΄φάση)

Έπειτα από την τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΙΣΔΑΠ, την Παρασκευή 27.08.2021, ανακοινώνεται η κατάταξη των επιτυχόντων και επιλαχόντων βρεφών και νηπίων για τη νέα σχολική χρονιά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Το «14ο Μαθητικό Φεστιβάλ», στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Όπως είχαμε προαναγγείλει, ο ΠΑΟΔΑΠ θα πραγματοποιήσει την προβολή του «14ου Μαθητικού Φεστιβάλ» (έργα μαθητών των σχολείων της πόλεώς μας), στον χώρο του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ», παρατείνοντας για λίγες ημέρες την λειτουργία του. Τα έργα του  «14ου Μαθητικού Φεστιβάλ» θα προβληθούν δημόσια μέσω του Δημοτικού Κινηματογράφου αφού, συνεπεία των μέτρων λόγω της πανδημίας, δεν ήταν δυνατή η παρουσίασή τους με τον τρόπο που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο ΠΑΟΔΑΠ στηρίζει τους νέους δημιουργούς

Στο γενικότερο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), είναι και η στήριξη του έργου νέων δημιουργών στον τομέα του Πολιτισμού.

Συνέχεια ανάγνωσης

Δεύτερος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Δεύτερος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής προκηρύσσει τον 2ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για το έτος 2021. Ο Διαγωνισμός περιλαμβάνει τα είδη λόγου: α) Ποίηση β) Διήγημα και γ) Παιδικό Παραμύθι.

Συνέχεια ανάγνωσης

Επαναλειτουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Αγαπητοί αναγνώστες και μέλη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σας καλωσορίζουμε μετά από πολύμηνη καραντίνα και ζητάμε την κατανόησή σας για τα προσωρινά μέτρα λειτουργίας που αφορούν τη δημόσια υγεία.

Συνέχεια ανάγνωσης

1ος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου 2020

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τα τελικά αποτελέσματα του 1ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής - Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου 2020, ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Συνέχεια ανάγνωσης

Διαδικτυακά σεμινάρια Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου»


Τα διαδικτυακά σεμινάρια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της πόλης μας συνεχίζονται, έτσι ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν την ευκαιρία να «πλουτίσουν» τις γνώσεις τους ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Οι ευχές των παιδιών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος»


Με τον δικό τους ιδιαίτερο και πολύ όμορφο τρόπο τα παιδιά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος» έστειλα τις ευχές για το νέο έτος και… αποκάλυψαν τις επιθυμίες τους για το 2021.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΣΔΑΠ

Το Σάββατο (19.12.2020) η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κα Ηλέκτρα Αντωνοπούλου - Πανάγου Ηλέκτρα με την αντιπρόεδρο κα Παναγιωτοπούλου Φανή και τα μέλη του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ κυρίους Βοζίκη Γιώργο και Κριτσωτάκη Στέλιο βρέθηκαν στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, όπου στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΠΑΙΣΔΑΠ


Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 240, 234 και 95 του Ν. 3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων», η Πρόεδρος Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου προσκαλεί τα μέλη σε έκτακτη και κατ’ επείγουσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνύματος κινητής τηλεφωνίας (σχ. εγκύκλιος 40, Α.Π.: 20930/31.3.2020, ΑΔΑ: 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6-50Ψ), στις 14.12.2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 έως 14:00, για το παρακάτω θέμα:

Συνέχεια ανάγνωσης

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΡΧΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αρχική φάση του 1ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης –Μουσείου Αλέκου Κοντόπουλου 2020, ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Συνέχεια ανάγνωσης

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software