Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής του 9ου Δρόμου Ζωής, την Κυριακή 12/05/2024

| Νέα του Δήμου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής του 9ου Δρόμου Ζωής, την Κυριακή 12/05/2024
  • Ισχυρή σύσταση για την αποφυγή της στάθμευσης σε όλο το μήκος της Αγίου Ιωάννου (από Λ.Μεσογείων μέχρι Γραβιάς), από σήμερα Σάββατο 11/05/2024, ώρα 20:00, μέχρι και αύριο Κυριακή 12/05/2024, ώρα 13:00, στο πλαίσιο της ομαλής διεξαγωγής του 9ου Δρόμου Ζωής. Τα αυτοκίνητα που θα παραμείνουν σταθμευμένα, δε θα απομακρύνονται, οι οδηγοί τους όμως, καλούνται να συμμορφώνονται στις οδηγίες της Τροχαίας και των εθελοντών που θα βρίσκονται σε όλο το μήκος της οδού.
  • Αύριο Κυριακή 12/05/2024 και ώρες 08:00 έως 12:00 θα παραμείνουν κλειστές, με ολική διακοπή κυκλοφορίας κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, οι παρακάτω οδοί:
  1. Αγίου Ιωάννου  (από Λ.Μεσογείων μέχρι Γραβιάς),
  2. Αχιλλέως,
  3. Στρ. Τόμπρα,
  4. Γραβιάς (από Αγ.Ιωάννου μέχρι Σπάρτης),
  5. Ανατολικής Μεσογείου
και η κίνηση στην περιοχή περιμετρικά της Αγίου Ιωάννου θα εκτελείται ως εξής:
1. η άνοδος από τη Λεωφ. Μεσογείων προς Γραβιάς θα εξυπηρετείται από την οδό Αιγαίου Πελάγους, ενώ η στροφή αριστερά με κατεύθυνση την Αγίου Ιωάννου θα απαγορεύεται,
2. η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σχολείου θα εκτρέπεται δεξιά στην οδό Μανδηλαρά μέχρι την έξοδο δεξιά στη Λ.Μεσογείων,
3. η κυκλοφορία στην πάροδο της Τερζοπούλου θα εκτρέπεται αριστερά στην οδό Τερζοπούλου - αριστερά στην Μανδηλάρα μέχρι την έξοδο δεξιά στη Λ.Μεσογείων,
4. κατά την κάθοδο των οδών Πευκακίων και Καρβελά η στροφή αριστερά με κατεύθυνση την Αγίου Ιωάννου θα απαγορεύεται.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, συμμετέχοντων, συνοδών και διερχόμενων ακολουθούν οι χάρτες των 4 διαδρομών που θα τηρηθούν στο πλαίσιο του αγώνα:
1. 14km 
- Μεικτή διαδρομή ενηλίκων δρόμος - βουνό
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 14km
2. 5km - Μαζικός ενηλίκων άνω των 18 ετών & Λυκείων
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 5km

3. 1km - Μαθητές Γυμνασίων
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1km

4. 600m - Παιδικό - μαθητές Δημοτικών Σχολείων
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 600m

Σημειώνεται ότι σε όλο το μήκος των διαδρομών δημοτικοί υπάλληλοι και εθελοντές με τα διακριτικά της διοργάνωσης ή του Δήμου αλλά και η Τροχαία θα είναι στη διάθεσή σας για πληροφορίες.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software