Επιχειρήσεις και καταστήματα που συμμετέχουν στην ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

Επιχειρήσεις και καταστήματα που συμμετέχουν στην ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει θέσει σε χρήση την κάρτα κατοίκου. Με την κάρτα αυτή οι δημότες και κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής έχουν προνόμια και εκπτώσεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις εντός και εκτός της πόλης μας. Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες.

ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ο Δήμος έχει θέσει σε χρήση την κάρτα κατοίκου σε συνεργασία με την ΕΝΕΒΑΠ. Με την κάρτα αυτή οι δημότες και κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής έχουν προνόμια και εκπτώσεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις εντός και εκτός της πόλης μας, στοχεύοντας αφενός μεν στην τόνωση της τοπικής αγοράς, αφετέρου στην εξυπηρέτηση των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής. Στον κατάλογο των επιχειρήσεων και καταστημάτων μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στην ΕΝΕΒΑΠ και όσοι απαλλάσσονται από την υποχρέωση εγγραφής. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.agiaparaskevi.gr και στο Γραφείο του Αντιδημάρχου, κ. Ιωάννη Αργυρού, τηλ. 2132004570, 6974441375, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ένα πρόγραμμα σε συνεργασία με την ΕΝΕΒΑΠ και άλλες επιχειρήσεις και καταστήματα εντός και εκτός της Αγίας Παρασκευής.

Δείτε αναλυτικά τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ – πατήστε εδώ

ΟΜΙΛΟΣ METROPOLITAN – πατήστε εδώ

MEDI ONE – πατήστε εδώ

Microanalysis – πατήστε εδώ

Για να δείτε τα καταστήματα της Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) πατήστε εδώ.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software