ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ για τους μαθητές του Δήμου Αγίας Παρασκευής

GiortiΑγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την Ανταποδοτική Ανακύκλωση, το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών, εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο μπορείτε να ανακυκλώνετε άδειες συσκευασίες συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.
 
Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθεί η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Αγίας Παρασκευής έως τις 31 Μαΐου.
 
Λόγω της σημαντικότητας που έχει η ανακύκλωση αλλά και η περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών, τονίζεται ότι η δράση αυτή, όπως και οι αντίστοιχες δράσεις σε άλλους Δήμους, τελεί υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.
 
Έως τις 31 Μαΐου μπορείτε να επιστρέφετε για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές ή γυάλινες συσκευασίες, αλλά και πλαστικές σακούλες στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Αγίας Παρασκευής που είναι τοποθετημένο και λειτουργεί στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.
 
Η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης περιλαμβάνει μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, δράσεις στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και ειδική τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές. Θα υπάρχουν σημαντικά δώρα για κάθε μαθητή και μαθήτρια από τα σχολικά τμήματα που θα ανακυκλώσουν τις περισσότερες συσκευασίες, αλλά και εκπλήξεις για όλους.
 
Σας περιμένουμε στo Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου μας, έως τις 31 Μαΐου, για να ανακυκλώσουμε όλοι μαζί, να μάθουμε για την ανακύκλωση και να παίξουμε, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.
 
    Ιωάννης Α. Σιδέρης                                         Πάνος Γκόνης                                                     Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος                               Πρόεδρος ΔΕΠ                                                               Δήμαρχος
 

 

Ημ/νία Δημ/σης : 31/3/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software