logo agia-paraskevi

Συνάντηση για την καθαριότητα στο Δήμο μας

δ.π. η πολη μαςzormpas kath
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 1 Ιουνίου 2017, επίσκεψη του επικεφαλής  και στελεχών της παράταξής μας , στο αμαξοστάσιο του Δήμου.
Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σιδέρη, την υπεύθυνη κ. Κατερίνα Καπετανάκη, τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Γιάννη Μπαξεβάνη και μέλη του Δ.Σ καθώς και με εργαζομένους στην καθαριότητα, να ενημερωθούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να καταθέσουμε προτάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Καλή επιτυχία παιδιά!

δ.π. η πολη μαςZormbas
Ξεκινούν αύριο οι Πανελλήνιες εξετάσεις για χιλιάδες υποψηφίους. Μια δοκιμασία για τα παιδιά , που θα τους δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για το μέλλον. Δοκιμασία και για τους γονείς τους, που τόσα χρόνια τα στηρίζουν και παρακολουθούν την πρόοδό τους.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Συνάντηση με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ)

δ.π. η πολη μαςzormpas gsap
Στο Κλειστό Γήπεδο Κοντοπεύκου, χθες 1η Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του επικεφαλής και στελεχών της παράταξής μας, με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΓΣΑΠ Γιώργο Καράμπελα και το μέλος του Δ.Σ.  Σωκράτη  Σινάνογλου. Παρευρισκόταν και το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ Κώστας Αθανασούλης.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ελπίζουμε να εισακουστούμε

δ.π. η πολη μας
Πραγματοποιήθηκαν στις 20 Μαΐου, τα εγκαίνια της έκθεσης έργων του Τμήματος Ανηλίκων, των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου μας. Αποκομίσαμε ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα, βλέποντας τα παιδιά να δημιουργούν παράγοντας πολιτισμό και υπηρετώντας την Τέχνη. Πρέπει να εξάρουμε και τους γονείς τους που, παρά τους χαλεπούς καιρούς, από το υστέρημά τους στηρίζουν τα παιδιά τους να ανοίξουν τους ορίζοντές τους. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους καθηγητές που, παρά τα όσα έχουν βιώσει και βιώνουν, εξακολουθούν με ζήλο την εξαιρετική δουλειά τους.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Κοινή πρωτοβουλία των δημοτικών παρατάξεων για το Κολυμβητήριο

parataxeis kolimvitirio
Μετά την επιφανειακή εκδήλωση, που διοργάνωσε η δημοτική Αρχή, για το Κολυμβητήριο, με πρωτοβουλία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το δήμαρχο Χολαργού-Παπάγου Ηλία Αποστολόπουλο, στις 21 Φεβρουαρίου 2017.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ομολογία ανικανότητας, αντιδημοκρατικότητας, αμοραλισμού και αναλγησίας

δ.π. η πολη μας
Αναρωτιόμαστε αν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, έχουν συναίσθηση του τι γράφουν και του τι λένε. 
Με μια ανακοίνωση, άνευ προηγουμένου, που είναι γεμάτη ψευδολογίες, έμμεσες απειλές και υφέρπουσα φασίζουσα νοοτροπία, επιχειρούν να δικαιολογήσουν τα όσα αδικαιολόγητα δημιούργησαν οι ίδιοι με τις επιλογές τους και την ανικανότητά τους, στον ΠΑΟΔΑΠ και ιδιαίτερα στα Εργαστήρια Τέχνης.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» στηρίζει τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου

zopbas 16 12 16
Στις 16 Δεκεμβρίου 2016, ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Βασίλης Ζορμπάς, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία στελεχών της, παρέδωσε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ποσότητα παιχνιδιών, που αγοράσθηκαν από τις συνδρομές των μελών της παράταξης.  Τα παιχνίδια θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Βασίλης Ζορμπάς: Εύχομαι…

Ο επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», κ. Βασίλης Ζορμπάς, σήμερα, βρέθηκε δίπλα στα παιδιά και τους γονείς τους καθώς και στο διδακτικό προσωπικό,  με την ευκαιρία του Αγιασμού για την έναρξη του σχολικού έτους. Ο κ. Ζορμπάς επισκέφτηκε το 8ο Δημοτικό Σχολείο καθώς και το 2ο Λύκειο, ενώ στα υπόλοιπα σχολεία τον εκπροσώπησαν στελέχη της παράταξης, διαβάζοντας  Μήνυμα-Χαιρετισμό του.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Τί «παιχνίδια» παίζονται στους Παιδικούς Σταθμούς;

Η διοίκηση των Παιδικών Σταθμών (ΠΑΙΣΔΑΠ), για ακόμη μια φορά με την ακατανόητη και αλαζονική  συμπεριφορά της, προβληματίζει και δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά για τους σκοπούς και τις μεθοδεύσεις της.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

banner phone

banner map

banner katastrofes

banner local tv

Έντυπα για Ηλεκτρονική Υποβολή