ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ Α. ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ & BUZZBASTARDZ- Δ. ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ & ΑΛΚΜΑΝ, ΣΤΟ «SUMMERTIME» ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

summertime mystakidis toumpanakiΜε τους Αλκμάν-Δημήτρη  Μυστακίδη και τους  Αγγελική Τουμπανάκη-BuzzBastardz συνεχίστηκε χθες Πέμπτη 13/7 το «SummERTime», που  διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με την  ΕΡΤ, στον κατάμεστο κήπο του Ραδιομεγάρου.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης και οι Αλκμάν  (Κυριάκος Καραμπερόπουλος, Δημήτρης Σινάνογλου, Αθηνά Τασούλα, Κώστας Αρσένης, Βαγγέλης Κοτζάμπασης και Δημήτρης Καζάνης)  παρουσίασαν λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και δικά τους τραγούδια  συνδυάζοντας παραδοσιακά στοιχεία και αυτοσχεδιαστικές διαθέσεις πάνω στις φόρμες του ροκ τραγουδιού. 
 summertime alkman
Η Αγγελική Τουμπανάκη σε συνεργασία με τους Buzz Bastardz (Βασίλης Κετεντζόγλου, Παντελής Στόικος, Γιάννης Παπαναστασίου, Πέτρος Κούρτης, Θάνος Χατζηαναγνώστου και Αποστόλης Καλτσάς) ταξίδεψαν το κοινό με μουσικές του κόσμου πέρα από σύνορα και μουσικές νόρμες, αναμειγνύοντας Bαλκανικούς ρυθμούς, δρόμους της Ανατολής και μελωδίες της Μεσογείου με jazz αρμονίες.
 summertime toumpanaki
Τη συναυλία άνοιξαν οι Jamming Funkers που συμμετείχαν με επιτυχία στο YourBand@ERT.
Σήμερα Παρασκευή 14 Ιουλίου, στις 20:30μμ ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης πλαισιωμένος από μια εξαιρετική ορχήστρα παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα στο λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι, σε ένα αυθεντικό πρόγραμμα με τραγούδια των κορυφαίων του είδους, αλλά και της προσωπικής του διαδρομής.  
 margaritis
Δημ/ση : 14/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software