Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΙΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

| Νέα του Δήμου
stath 10ms1Το Νοέμβριο του 2016, με διαπαραταξιακή πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε «κατ’ αρχήν» την απευθείας αγορά του κτήματος-βίλας Ιόλα από το Δήμο Αγ. Παρασκευής. Τον Ιανουάριο του 2017 έγινε στο Δημαρχείο συνάντηση του Δημάρχου και των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης με το σημερινό ιδιοκτήτη, στην οποία συζητήθηκε το θέμα του ακινήτου και της αγοράς του.
Τις τελευταίες μέρες, εν όψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 12 Ιουλίου, διακινούνται απόψεις και θέσεις που δείχνουν, κατά τη γνώμη μου, κενά ενημέρωσης γύρω από το θέμα.
Για το λόγο αυτόν, αποφασίσαμε σήμερα να καλέσουμε άμεσα τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων και όποιον άλλο/-η Δημ. Σύμβουλο θέλει, σε συνάντηση ενημέρωσης-εργασίας και να αναβάλλουμε τη λήψη απόφασης για το θέμα Ιόλα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα διεξαχθεί σύντομα.
Θέλω να ελπίζω ότι θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι όλοι/-ες μας μετά από αυτό. Ελπίζω και εύχομαι να υπάρξει ένα καλό κλίμα συνεννόησης με διευκρινίσεις-επεξηγήσεις επί του θέματος.
 
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Δημ/ση : 11/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software