ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙ ΓΙΑΖΙΤΖΙΑΝ-ΒΕΤΤΑ- ΜC YINKA - ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΕΡΤ, ΣΤΟ «SUMMERTIME» ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΛΥΚΕΡΙΑ

summertime G V McΜε δυο μοναδικές μουσικές βραδιές συνεχίστηκε  την Παρασκευή   7 και το Σάββατο 8/7 το «SummERTime» που  διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ στον κήπο του Ραδιομεγάρου με ελεύθερη είσοδο.
Την Παρασκευή το μουσικό ταξίδι ξεκίνησε με Κουρδικά τραγούδια και χορούς που παρουσίασαν   μουσικό συγκρότημα και χορευτική ομάδα των Κούρδων προσφύγων του Λαυρίου. 
Στη συνέχεια η Καλλιόπη Βέττα, ο Χάικ Γιαζιτζιάν και ο Μανώλης Αφολάνιο (Μc Yinka) ταξίδεψαν το κοινό «Στις Γειτονιές του Κόσμου…» με μια εξαιρετική παράσταση γεμάτη ευρήματα, αυτοσχεδιασμούς, χρώματα και συναισθήματα,  όπου το έθνικ συνάντησε το hip hop, το funk και τη jazz σ’ ένα υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο.
summertime Ksummertime osm ert
Το Σάββατο η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ παρουσίασε μια υπέροχη συναυλία με θέμα: «Beatles 24+1 τραγούδια, με μια άλλη ματιά». Την ορχήστρα διηύθυνε ο Νίκος Πλατύραχος, ενώ τα τραγούδια των Beatles ερμήνευσαν οι Άρης Πλασκασοβίτης, Φαίδων Φαρίντ, Απόστολος Ψυχράμης και Βασίλης Κούρτης.
 
glykeriaΣήμερα Δευτέρα  10 Ιουλίου, στις 20:30μμ η Γλυκερία παρουσιάζει ένα πρόγραμμα, που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με αγαπημένα τραγούδια λαïκά-έντεχνα-παραδοσιακά, καθώς και με τις επιτυχίες της σπουδαίας ερμηνεύτριας, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της. Μαζί της  ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου.
 
 
 
 
Δημ/ση : 10/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software