ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

| Νέα του Δήμου

Η Δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής όπως κάνει κάθε χρονιά, έχει ιδιαίτερα ασχοληθεί και φέτος με το ζήτημα της πυροπροστασίας του Υμηττού. Έτσι μετά την συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου στις 18 Μαΐου που ενέκρινε το επικαιροποιημένο Τοπικό Σχέδιο Πυροπροστασίας, έχουμε προχωρήσει όλες τις ενέργειες για το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα:

1. Από μεθαύριο Πέμπτη ξεκινούν να εργάζονται οι εποχιακοί εργάτες φύλαξης του βουνού.

2. Καθαρίσθηκε ήδη από τον ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού) ο λόφος Τσακού.

3. Καθαρίζεται από σήμερα το Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων.

4. Καθαρίσθηκε η μεγαλύτερη έκταση του Πάρκου Στ. Κώτση (πρ. Σπυρούδη) και άμεσα ολοκληρώνεται από την Υπηρεσία Πρασίνου ο πλήρης καθαρισμός του χώρου.

5. Καθαρίσθηκε από εθελοντές το Πάρκο Γραβιάς όπως και η μεγαλύτερη έκταση του κτήματος Μπέλμπα και η Υπηρεσία Πρασίνου ολοκληρώνει τον καθαρισμό του αύριο Τετάρτη.

6. Η Δημοτική Αρχή και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν σε όλες τις συσκέψεις για την Πυροπροστασία όπως της Περιφέρειας Αττικής και των εθελοντών της περιοχής μας που ανήκουν στον Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού – ΣΕΠΠΒΑΤΥ.

7. Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα ο καθαρισμός οικοπέδων και μεγάλων εκτάσεων του Δήμου με παράλληλο χρηματικό καταλογισμό στους ιδιώτες.

Η προστασία του Υμηττού είναι κάτι που μας αφορά όλους και επιβάλλεται να συνεργαστούμε και αυτό το καλοκαίρι.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

 

Δημ/ση : 27/6/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software