ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΙΞΗ 21 ΟΔΩΝ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΥΨΟΥΣ 1 ΕΚ. €- ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ

pefkakia 21 odoi 10 5 17Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει ότι υπογράφηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου, από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου, για την κατασκευή του έργου «ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 €, που είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων και στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας έτους 2017 και είναι έτοιμο για δημοπράτηση.
Το έργο θα δημοπρατηθεί άμεσα από το Δήμο Αγ. Παρασκευής και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του και περιλαμβάνει τη διάνοιξη (πλήρη ή τμημάτων) των οδών Πην. Δέλτα, Καλομοίρη, Καρκαβίτσα, Νηρηίδων, Βικέλα, Πορφύρα, Λ. Ακρίτα, Αγ. Αναργύρων, Πυθαγόρα, Πολυμνίας, Εθν. Μακαρίου, Μήλου, Βερενίκης, Στρ. Μυριβήλη, Τρικούπη, Φιλιατρών, Υμηττού, Περσεφόνης, Ασπασίας, Θεσσαλονίκης και Φειδιππίδου.
 
Δημ/ση : 12/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software