ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 11η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 2-10 ΜΑΪΟΥ 2017

11h mathitiki synantisiΟ Δήμος και η Σχολική κοινότητα της Αγίας Παρασκευής  διοργανώνουν από τις 2 ως τις 10 Μαΐου 2017 τη 11η  Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας των Σχολείων της πόλης, στην οποία φέτος συμμετέχει και θεατρική ομάδα από το 1ο Λύκειο του αδελφοποιημένου Δήμου Γεροσκήπου  Πάφου Κύπρου.
Η έναρξη της Συνάντησης, για την οποία συνεργάζονται για 11η χρονιά η Αντιδημαρχία Παιδείας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς  και εργαζόμενοι του Δήμου με αρμοδιότητα τα σχολεία, θα γίνει την Τρίτη 2 Μαΐου, στις 17.00 μ.μ. στο 5ο Γυμνάσιο.
Οι εκδηλώσεις  (θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, μουσικές, χοροί, εικαστικά, παρουσιάσεις εργασιών) που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της  γιορτής και θα τις παρουσιάσουν οι μαθητές από όλα σχεδόν  σχολεία της πόλης θα πραγματοποιηθούν στα 2ο, 3ο και 5ο  Γυμνάσια, στο 1ο Λύκειο, στην Κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής και στην πλατεία Αι Γιάννη. 
 
 
Δημ/ση : 25/4/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software