ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

ph olesΜε γρήγορους ρυθμούς εξελίσσονται οι ανακατασκευές και οι αναπλάσεις Παιδικών Χαρών στο πλαίσιο του έργου «επισκευή και συντήρηση των υπαίθριων χώρων και των Παιδικών Χαρών του Δήμου Αγίας Παρασκευής». Ειδικότερα:
-Ολοκληρώνεται άμεσα η ανακατασκευή της Παιδικής Χαράς στην οδό Γεναδίου στον Τσακό και θα ακολουθήσει η πιστοποίηση της.
-Ολοκληρώνεται επίσης άμεσα η ανάπλαση της Παιδικής Χαράς στην οδό Ασημακοπούλου στον Αι Γιάννη.
-Βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο η ανακατασκευή της Παιδικής Χαράς στην  πλατεία Μικράς Ασίας-Αρκαδίου στον Τσακό και όταν ολοκληρωθεί θα ακολουθήσει η πιστοποίηση της.
-Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση της Παιδικής Χαράς στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη στο Κοντόπευκο. 
Θα ακολουθήσουν εργασίες ανακαίνισης στις Παιδικές Χαρές της οδού Αγ. Αναργύρων στα Πευκάκια και Τέλου Άγρα στο Κοντόπευκο.
ph kpΕπίσης στο πλαίσιο προηγούμενης εργολαβίας έγινε πρόσφατα ανάπλαση όλου του χώρου της Παιδικής Χαράς της Κεντρικής Πλατείας,  στην οποία θα  τοποθετηθεί σύντομα ειδικό παιχνίδι για παιδάκια με αναπηρία (ΑμεΑ). 
 
Δημ/ση : 22/2/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software