ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

kapi
Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου: Η Ομάδα Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών του Α’ τμήματος ΚΑΠΗ θα επισκεφτεί τον Παιδικό Σταθμό της Πάρου και μαζί με τους μικρούς της φίλους θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο όπως παλιά (συνάντηση στο ΚΑΠΗ στις 9:30πμ).
Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, 10:30πμ–11:30πμ: Η Ομάδα Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών του Β’ τμήματος ΚΑΠΗ θα υποδεχτεί τον Παιδικό Σταθμό της Λάδωνος και μαζί με τους μικρούς της φίλους θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα.
Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, 9:00πμ-2:00μμ:  Χριστουγεννιάτικη εορταγορά για φιλανθρωπικό σκοπό με είδη που κατασκεύασαν οι ομάδες Χειροτεχνίας, Εργοχείρου, Ζαχαροπλαστικής και Ζωγραφικής,  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής (Λεωφ. Μεσογείων 415-417). 
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου:  Παράσταση στο θέατρο ΚΝΩΣΟΣ με την Όπερα «ΕΛΕΝΗ» του Αντώνη Καρατζίκη, η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο έργο του Ευριπίδη.  Αναχώρηση στις  6:30 μμ, από το Δημοτικό πάρκινγκ στην Κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής και από τη 2η στάση Τσακού.
Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, 10:00πμ-21:00μμ: Μέλη και Εργαζόμενοι του ΚΑΠΗ, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής, θα βρίσκονται  στο ειδικό περίπτερο  στην Κεντρική πλατεία της πόλης όπου θα ενημερώνουν για τις κοινωνικές πολιτικές που εφαρμόζει ο Δήμος για την Τρίτη και Τέταρτη ηλικία μέσω του ΚΑΠΗ και των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι». 
 
 
Δημ/ση : 7/12/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software