ΠΕΡΙΟΔΕΙA ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΥΔΡΑΣ

periodies 19 9 2 sΣτην πλατεία Ύδρας και τις οδούς Ασημακοπούλου, Θεμιστοκλέους, Δρυάδων, Ρήγα Φεραίου, Παραδείσου, Περικλέους, Δήμητρoς, Ύδρας, Σεφέρη κ.α. πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/9 η πρώτη από τις  προγραμματισμένες περιοδείες  του Δήμαρχου  Αγίας Παρασκευής Γ. Σταθόπουλου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής  στις γειτονιές της πόλης μας για να επικοινωνήσουν και να ακούσουν τους κατοίκους. 
Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Κ. Χατζηανδρέου, Γ. Σιδέρης, Π.Γκόνης και Ε. Πετσατώδη καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος Μ. Κοντοπούλου που τον συνόδευαν συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους της περιοχής και κατέγραψαν προβλήματα της γειτονιάς καθώς και ιδέες και προτάσεις για την επίλυση κάποιων εξ αυτών. 
Οι πολίτες αναφέρθηκαν σε προβλήματα σχετιζόμενα με τη συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, τα όμβρια, τη συγκοινωνία, τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την καθαριότητα κλπ. που καταγράφηκαν από τη Δημοτική Αρχή ώστε να δοθούν λύσεις.
periodies 19 9 01
Η επόμενη περιοδεία του Δημάρχου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/9 στα Πευκάκια με αφετηρία την Εκκλησία Αγ. Αναργύρων, στις 18:30.
 
Δημ/ση : 20/9/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software