ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Karameros s29 7 16Εξαιρετικά γόνιμη συνάντηση εργασίας, εφ’ όλων των έργων που διεκδικεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γ. Σταθόπουλος, παρουσία και των Αντιδημάρχων Ι. Σιδέρη και Ελ. Πετσατώδη, με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Καραμέρο στο Δημαρχείο.
Μετά την οριστικοποίηση της δημοπράτησης του μεγάλου έργου ομβρίων ύψους 4,3 εκατ. ευρώ, συζητήθηκαν και δρομολογήθηκαν και τα υπόλοιπα έργα που προϋπολογίσθηκαν από την Περιφέρεια για το έτος 2015-2016  και αφορούν το Δήμο Αγ. Παρασκευής (Νέος Παιδικός Σταθμός – Διανοίξεις οδών Πευκακίων – Πράσινο Σημείο – Γυμναστήρια). Παράλληλα συζητήθηκαν και τα υπόλοιπα προς υλοποίηση μεγάλα έργα της πόλης (Κολυμβητήριο – Αθλητικό Κέντρο – Λόφος Τσακού – Μελέτη Αττικής οδού - Ιόλας κ.ά.), όπως και έργα ανάπλασης πεζοδρομίων και ασφαλτοστρώσεων, για τα οποία ο Αντιπεριφερειάρχης είχε εξαιρετικά θετική στάση.
 
 
                                                      Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
                                                     ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Δημ/ση : 29/7/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software