ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΘΑΝ. ΒΕΓΓΟ

| Νέα του Δήμου
cinema premieraΜε επιτυχημένο αφιέρωμα στον  Θανάση Βέγγο ξεκίνησε τη λειτουργία του, στον ανακαινισμένο χώρο του Πολιτιστικού – Αθλητικού Κέντρου «Στ. Κώτσης» (πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη - είσοδος από την οδό Σπάρτης),
το Σάββατο 23/7, ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος του Δήμου Αγίας Παρασκευής που φέρει το όνομα του αξέχαστου ηθοποιού, ο οποίος ήταν κάτοικος της πόλης μας. 
   cinema premiera1
Πριν την έναρξη της προβολής της πρώτης ταινίας του αφιερώματος, « O Θανάσης στην Χώρα της Σφαλιάρας», καλωσόρισαν τους φίλους του κινηματογράφου ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ενώ έκανε χαιρετισμό ο εκδότης & σκηνοθέτης Γιάννης Σολδάτος, που έχει σκηνοθετήσει το Ντοκιμαντέρ-προσέγγιση του φαινομένου Θανάσης Βέγγος: «Ένας Άνθρωπος Παντός Καιρού». 
cinema th v ntΤο αφιέρωμα στο Θανάση Βέγγο συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα 25/7,  ώρες 21:00-23:00, με την κωμωδία «Δικτάτωρ καλεί Θανάση» και ολοκληρώνεται αύριο Τρίτη 26/7, ώρες 21:00-23:00 με το προαναφερόμενο Ντοκιμαντέρ «Ένας Άνθρωπος Παντός Καιρού».
Ανάμεσα στο σινεφίλ κοινό βρέθηκαν μεταξύ άλλων  ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ.  Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Κ. Χατζηανδρέου και Ελισ. Πετσατώδη, οι Δημ. Σύμβουλοι Στέλ. Ψύλλα και Ε. Καψοκεφάλου, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Α.  Σερκεδάκης, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Κ. Καλιγέρης, Παν. Παναγάκος, Δ. Καφατάκης, Χρ. Παπαθανασίου και Μ. Ρίζκ-Καρακατσάνη,  ο Σκηνοθέτης της Θεατρικής Ομάδας της πόλης μας Γ. Δεγαΐτης,  ο γνωστός καλλιτέχνης Τζ. Βαβούρας, κ.α.
Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα του Κινηματογράφου (δείτε το εδώ: www.agiaparaskevi.gr/~agiapara/portal/index.php/syndesmoi/politismos/dimotikos-kinimatografos)  περιλαμβάνει 33 ποιοτικές ταινίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, εκ των οποίων οι 5 παιδικές και οι προβολές, με ελεύθερη είσοδο και φέτος, θα γίνονται όλες τις μέρες της εβδομάδας, ώρες  21:00-23:00  και 23:00-01:00 και θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 4/9/2016.  
 
Δημ/ση : 25/7/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software