ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

| Νέα του Δήμου
syntaxΣημαντική αναδεικνύεται η προσφορά  του Γραφείου Συμβουλευτικής για Ασφαλιστικά και Συνταξιοδοτικά θέματα του Δήμου Αγ. Παρασκευής που λειτουργεί από τις 23 Νοεμβρίου 2015 με εθελοντή Νομικό ειδικό στο αντικείμενο. 
Συγκεκριμένα από το Γραφείο εξυπηρετήθηκαν περισσότεροι από 50 δημότες για Ασφαλιστικά και Συνταξιοδοτικά ζητήματα τους. Με την σαφή ενημέρωση και συμβουλευτική που έλαβαν μπόρεσαν να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα τους μέσα σε ένα περιβάλλον σημαντικών αλλαγών στο  ασφαλιστικό και τα εργασιακά.    
Ενημερώνουμε τους Δημότες ότι γραφείο τη Δευτέρα 18/7 θα διακόψει τη λειτουργία του λόγω των  θερινών διακοπών και θα επαναλειτουργήσει στις 5/9.
Υπενθυμίζουμε ότι το Γραφείο λειτουργεί κάθε Δευτέρα, 5-7 μ.μ., στο Ισόγειο του Δημαρχείου (Λεωφ. Μεσογείων 415-417) και  το τηλέφωνο για καθορισμό ραντεβού είναι το 213-2004-608.
 
Δημ/ση :  23/6/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software