ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ

draseis periv 23 5 16Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει συντάξει το Σχέδιο Πυροπροστασίας για την Αντιπυρική Περίοδο 2016. Πρόκειται για ένα πλάνο σχεδιασμού και συντεταγμένης δράσης που εκτός από πολλούς χώρους πρασίνου καλείται να συμβάλλει στην προστασία σημαντικού τμήματος του Υμηττού.
 
Παράλληλα, βασικός άξονας του σχεδιασμού του Δήμου με στόχο την αύξηση του ποσοστού της ανακύκλωσης αποτελεί η λειτουργία Πράσινου Σημείου. Είναι ωστόσο αναγκαίο να λειτουργήσει άμεσα Κινητό Πράσινο Σημείο με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την εξοικείωση των πολιτών με το νέο μοντέλο διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών.
 
Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου (Νεαπόλεως 7) για την παρουσίαση και συζήτηση των δύο δράσεων.
 
 
  Ο Αντιδήμαρχος                             Η εντεταλμένη                            Ο Δήμαρχος 
   Περιβάλλοντος                           Δημοτική Σύμβουλος
                                               Πολιτικής Προστασίας
 
  Ιωάννης Σιδέρης                            Στέλλα Ψύλλα                     Ιωάννης Σταθόπουλος
 
 
Δημ/ση : 23/5/2016
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software