ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

| Νέα του Δήμου
G. StathopoulosΔεν πρόλαβε να «στεγνώσει το μελάνι», μιας πολύ προσεκτικής και με στοιχεία ανακοίνωσης μου για το ζήτημα του ψηφίσματος για το Ασφαλιστικό (που υπέβαλε διαδικτυακά και όχι δια της νόμιμης οδού ο Δημοτικός Σύμβουλος Α. Γκιζιώτης), και με πραγματική θλίψη διαβάζω τη νέα του δήλωση (σε διάστημα μικρότερο του 24ώρου) γεμάτη φανατισμό & ανακρίβειες. 
Δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω. Ζήτησα μια στοιχειώδη πολιτική ειλικρίνεια. Πλειστάκις μέχρι τώρα και το έχω αποδείξει, τα Δημοτικά Συμβούλια έχουν απαρτία και  με την παρουσία της  Αντιπολίτευσης. Το γεγονός ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Απριλίου η Αντιπολίτευση, και ιδιαίτερα εκείνα τα μέλη της που είχαν προτείνει ψήφισμα για το Ασφαλιστικό, απουσίαζαν (μερικά δε έκαναν βόλτα στην Κεντρική πλατεία) δεν τιμά κανέναν. Προφανώς και θα υπήρχε ψήφισμα αν συνεδριάζαμε, εκείνο που θα αποφάσιζε δημοκρατικά η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σε κάθε περίπτωση, παρακαλώ πολύ να υπάρχουν αιτήσεις για εισαγωγή θεμάτων με νόμιμη διαδι-κασία. Τίποτα άλλο.  
 
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής 
  
      Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος
 
 
Δημ/ση : 13/5/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software