ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

G. StathopoulosΗ αγωνιώδης προσπάθεια του πρ. Δημάρχου Β. Ζορμπά ώστε να μην παραχθεί έργο στο Δήμο Αγίας Παρασκευής τον έχει οδηγήσει:

1.Σε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση κατά της απόφασης 90/2016 του Δημοτικού Συμβουλίου (με αυξημένη μάλιστα πλειοψηφία) περί έγκρισης Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου μας με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για την υλοποίηση ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Διερεύνηση χωρικής στρατηγικής, παρεμβάσεων και προτεραιοτήτων στο Δήμο Αγίας Παρασκευής».
2.Στο να αναφέρει στην προσφυγή το φανταστικό αριθμό τριανταπέντε (35) υπαλλήλων στην Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, αντί του αληθινού δώδεκα (12).
3.Στο να απειλεί υπαλλήλους και Διοικητικά Συμβούλια ώστε να ανασταλούν εργασίες του Δήμου και
4.Στο να απέχει από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ηςΑπριλίου 2016 για να προκληθεί έλλειψη απαρτίας.
Ποτέ στην ιστορία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, δεν υπήρξαν τέτοιες ενέργειες από παράταξη της Αντιπολίτευσης. Σε κάθε περίπτωση οφείλω να διακηρύξω για πολλοστή φορά την σταθερή μας προσήλωση στη νομιμότητα των αποφάσεών του Δημοτικού Συμβουλίου οι οποίες απαραίτητα εγκρίνονται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αλλά και στην παραγωγή ουσιαστικού έργου για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.
 
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής 
 
 
      Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος
 
Δημ/ση : 27/4/2016

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software