ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Dimarxoi s 17 2 16jpgΣυνάντηση Δημάρχων, των Δήμων που καλύπτει η Πολεοδομία Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/2/2016 στο Δημαρχείο της πόλης με θέμα τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας. 

Συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Αγ. Παρασκευής Ιωάννης Σταθόπουλος, Βριλησσίων  Ξενοφών Μανιατογιάννης, Πεντέλης  Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, Φιλοθέης-Ψυχικού  Παντελής Ξυριδάκης, Χαλανδρίου Συμεών Ρούσσος και εκ μέρους του Δημάρχου  Παπάγου-Χολαργού η  Αντιδήμαρχος Άννα-Μαρία Τσικρικώνη καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες  των Δήμων.
Στη συνάντηση έγινε μια πρώτη συζήτηση για το ισχύον θεσμικό πλαίσιο εγκατάστασης και λειτουργίας κεραιών κινητής τηλεφωνίας και τις αναγκαίες αλλαγές για την ενίσχυση της προστασίας της δημόσιας υγείας. Ειδικότερα συζητήθηκαν ζητήματα  αυστηροποίησης των όρων και των διαδικασιών αδειοδότησης εγκατάστασης και των ορίων εκπεμπόμενης ακτινοβολίας των κεραιών, όπως και ενίσχυσης των αρμοδιοτήτων της τοπικής Αυτοδιοίκησης για το θέμα,  βάσει της ευρωπαϊκής εμπειρίας.

Ημ/νία Δημ/σης : 19/2/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software