ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΧΡΙ 22/2 ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ

adlfop GeroskipouΟ Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει απευθύνει δημόσια πρόσκληση προς τους πολίτες και τους φορείς της πόλης για τη συγκρότηση της Διευρυμένης Επιτροπής Αδελφοποίησης.
Η 45μελής Διευρυμένη Επιτροπή θα συμμετέχει στις δραστηριότητες που αναπτύσσονται μέσω των Αδελφοποιήσεων και θα ενημερώνεται για ευρωπαϊκά θέματα προκειμένου να υπάρχει συνεργασία και ανταλλαγή εμπειριών με τις ήδη υπάρχουσες αδελφοποιημένες πόλεις Saint Brieuc Γαλλίας και Γεροσκήπου Κύπρου, αλλά και με νέες.
Η Επιτροπή θα λειτουργεί σε συνεργασία με το διαπαραταξιακό Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου.
Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Άννα Στεργίου κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 10.00 έως τις 13.00, στο τηλέφωνο 213-2004-560, στο Γραφείο Αδελφοποίησης, Μεσογείων 415-417, 2ος όροφος, όπως και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τη Δευτέρα 22/2.
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 8/2/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software