ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 7η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

| Νέα του Δήμου
pr g 3
Αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής αποτελούμενη από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχο, τον Πρόεδρο του  ΠΑΟΔΑΠ  Σωτ. Παπαμιχαήλ, τη Δημοτική Σύμβουλο Χρυσ. Κολώνια, την υπάλληλο της Κοινωνικής Υπηρεσίας Λύβ.  Κανέλου και την εθελόντρια-υπεύθυνη του Μαγειρείου Κων. Μανωλόπουλου επισκέφθηκε σήμερα (8-10-2015) τον αθλητικό χώρο στο Δήμο Γαλατσίου όπου φιλοξενούνται περίπου εννιακόσια (900) πρόσφυγες και παρέδωσε τρόφιμα και ρούχα.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της η αντιπροσωπεία του Δήμου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Γαλατσίου Μάνο Ελευθερίου και τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη  Οικονόμου, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι οι πολύ καλές συνθήκες καθαριότητας, οργάνωσης και διαβίωσης  επιτεύχθηκαν και διατηρούνται σταθερά από την πρώτη στιγμή, όπως και ότι η ανταπόκριση του κόσμου, που και εμείς διαπιστώνουμε καθημερινά στην Αγία Παρασκευή, είναι άμεση και εξαιρετικά συγκινητική.
 
 pr g 1pr g 2
 
                                                                                                         Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
                                                                                                             ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ 
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 8/10/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software