ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

zoa 3 10 15Πραγματοποιήθηκε με πολλή επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Σύλλογος Ζωοφίλων
της περιοχής μας το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, παραμονή της Παγκόσμιας  Ημέρας των Ζώων, στο Εμπορικό Κέντρο Venus, Αγίου Ιωάννου 18-20.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιάννης Σταθόπουλος, τον οποίον θερμότατα ευχαριστούμε, καθώς και για την προσφορά του μιας σειράς από μπλουζάκια με την επιγραφή «Την αγάπη δεν την αγοράζεις, την υιοθετείς».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος αρμόδια για τα αδέσποτα κ. Στέλλα Ψύλλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Σωτήρης Ησαΐας και Αλέξης Μουστόγιαννης και η κ. Ελισσάβετ Πετσατώδη, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους.
Ο  Σύλλογος  εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην Κτηνιατρική Αγορά Μαδεμοχωρίτη, Μεσογείων 368, για την προσφορά της σε τροφές για τους μικρούς μας φίλους.
zoa1 3 10 15zoa3 3 10 15
Θερμές είναι οι ευχαριστίες μας προς τον πολύ καλό groomer και αγαπητό μας φίλο κ. Θάνο Χιόνη, που πρόθυμος όπως πάντα, μας προσέφερε μερικές περιποιήσεις σκύλων. Το ένα του κατάστημα «Dogs and Style» βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, Καραϊσκάκη 63.  
Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα «Απολλώνιο», Μεσογείων 346, καθώς και το Ζαχαροπλαστείο «Φύσις», Μεσογείων 450, για την ευγενική προσφορά τους σε μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων.
Ευχαριστίες απευθύνουμε στους κτηνιάτρους κ. Ντίνα Μπελτέκου και κ. Ανδρέα Γεωργάκη καθώς και στην εκπαιδεύτρια μικρών ζώων κ. Στεφανία Στάικου για την παρουσία τους και τις πολύτιμες συμβουλές τους.  
zoa2 3 10 15
Τέλος ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την κ. Μαρία Ρεμπούτσικα και το συγκρότημά της για τις θαυμάσιες μελωδίες που μας χάρισαν επί μία συνεχή ώρα εισπράττοντας δικαίως το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων.
Από το Δ.Σ του Συλλόγου
 
Ημ/νία Δημ/σης : 7/10/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software