Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Β. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

stathΗ ανακοίνωση της 27ης Ιουλίου του τ. Δημάρχου Β. Γιαννακόπουλου επαναφέρει το θέμα του, λίαν επιτυχημένου, φετινού Δημοτικού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος», δείχνει σχετική άγνοια στο θέμα της διαφήμισης του προγράμματός του, όπως και στο θέμα των ταινιών, περιέχει απαξίωση προσώπων και τέλος εμφανίζει τη Δημοτική αρχή να «ψάχνει βηματισμό».

Δεν θα απαντήσω, προφανώς, στην απαξίωση προσώπων. Διευκρινίζω, όμως, ότι όλη η λειτουργία-διαδικασία του Δημοτικού Κινηματογράφου «Θ. Βέγγος» εγκρίθηκε ομόφωνα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) παρουσία του Δημάρχου και των εκπροσώπων των δύο μεγάλων παρατάξεων της Αντιπολίτευσης. Στην ίδια συνεδρίαση ψηφίσθηκε ομόφωνα, μεταξύ άλλων, η διαφήμιση με ευθύνη της εταιρείας που λειτουργεί τον κινηματογράφο (χωρίς καμία ανάμιξη του Προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ Σ. Παπαμιχαήλ). Διευκρινίζω, επίσης, ότι οι ταινίες 9-11 μ.μ. είναι όλες τελευταίων ετών και ενημερώνω, όσους δεν έχουν έρθει ακόμη, ότι το θεατράκι και τα καθίσματα κατακλύζονται κάθε βράδυ (ιδιαίτερα στην 1η παράσταση) και έχουμε πλέον και ορθίους. Παρά τούτο, προφανώς υπάρχουν ελλείψεις και έχουμε παραδεχθεί την καθυστέρηση έναρξης.

Όσον αφορά το σχολιασμό περί «απουσίας βηματισμού», θέλω να εκφράσω την κατηγορηματική μου διαφωνία. Η σημερινή Δημοτική αρχή αγωνίζεται καθημερινά για τα πάμπολλα προβλήματα της πόλης μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, έχουν εγκριθεί από ιδίους πόρους της Περιφέρειας έργα 9,3 εκατομμυρίων ευρώ, μοχθούμε για τα «μικρά» και τα «μεγάλα» θέματα της πόλης και θεωρούμε εξαιρετικά χρήσιμο και απαραίτητο να συμβάλλουν όλοι σε αυτό τον αγώνα. Τέλος, ειλικρινά ισχυριζόμαστε ότι δεν έχουν καμία χρησιμότητα άγονες και «στείρες» αντιπαραθέσεις.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ημ/νία Δημ/σης : 28/7/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software