ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»

| Νέα του Δήμου
Πρεμιέρα με την Κοινωνική Γαλλική ταινία «Ο Κύριος Ιμπραήμ και τα Λουλούδια του Κορανίου», με τους Ομάρ Σαρίφ, Πιέρ Μπουλανζέ, Ζιλμπέρ Μεκί, Ιζαμπέλ Αντζανί και σκηνοθεσία του Φρανσουά Ντιπερόνμε, έκανε ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος» στον ανακαινισμένο χώρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» την Παρασκευή 17 Ιουλίου.
 Η μεγάλη προσέλευση και η έκφραση ικανοποίησης των πολιτών της Αγίας Παρασκευής χαρακτήρισαν, μετά το κλείσιμο το περσινό καλοκαίρι, την επαναλειτουργία του Κινηματογράφου στο νέο χώρο του.  
Παρά τη μικρή καθυστέρηση και κάποιες ελλείψεις που απομένουν για να τακτοποιηθούν, ο νέος  πολύ όμορφος και λειτουργικός χώρος του Δημοτικού Κινηματογράφου είναι κατάλληλος για ποικίλες εκδηλώσεις από την άνοιξη έως το φθινόπωρο και αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό απόκτημα για την πόλη μας και ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση του Πολιτιστικού-Αθλητικού Κέντρου «Στ. Κώτσης» (πρ. στρατόπεδο «Σπυρούδη»).
Οι κάτοικοι  της Αγίας Παρασκευής, που αγκάλιασαν και αγάπησαν το Σινέ Σχολείο «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ» τα προηγούμενα χρόνια, μπορούν να χαρούν ξανά την 7η τέχνη με την προβολή ποιοτικών ταινιών για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, με δωρεάν είσοδο φέτος, κάθε Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή και Δευτέρα με δύο διαφορετικές ταινίες τις ώρες  9-11 μ.μ. και 11-1. 
 
Οι προβολές Ταινιών θα διαρκέσουν μέχρι και τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, ενώ στο διάστημα 12 έως 20 Σεπτεμβρίου ο χώρος θα φιλοξενήσει το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου με συμμετοχή της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Αγίας Παρασκευής. 
Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) Σωτ. Παπαμιχαήλ, παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη και Ι. Σιδέρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιαν. Λογοθέτης, Β. Σταθουλοπούλου, Στελ. Ψύλλα, Κων. Κρητικίδης και Αλ. Μουστόγιαννης, τα Μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Θ. Θανόπουλος, Κ. Καλιγέρης, Π. Παναγάκος και Χρ. Παπαθανασίου, εκπρόσωποι πολλών συλλογικοτήτων της πόλης κ.α.
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 20/7/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software