ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 560 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 240

| Νέα του Δήμου

unnamed2Με μια πανέμορφη γιορτή και με μεγάλη επιτυχία έληξε χθες Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο η Α' Φάση του ΘΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην οποία συμμετείχαν 560 παιδιά.

Στη γιορτή συμμετείχαν όλοι οι μικροί μαθητές του προγράμματος με χορό, τραγούδι και θεατρικά δρώμενα .Οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να δουν παράλληλα την έκθεση με τις κατασκευές και τις ζωγραφιές τους, δημιουργήματα τα οποία τους παραδόθηκαν. Χαιρετισμό στη γιορτή απηύθυναν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Ι. Σταθόπουλος και ο Υπεύθυνος Παιδείας Δημοτικός Σύμβουλος Παν. Γκόνης.

Το Τμήμα Παιδείας αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση που κατάφερε να εξυπηρετήσει όλες τις αιτήσεις. Η Β' Φάση του προγράμματος αφορά άλλα 240 παιδιά και αρχίζει την ερχόμενη Τρίτη. Σημειώνουμε ότι περισσότερα από τα μισά παιδιά συμμετείχαν δωρεάν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζει να δοθούν στους παιδαγωγούς της εταιρείας “ΔΡΩ” που με μεγάλο κέφι για άλλη μια φορά κρατάνε τα παιδιά της Αγίας Παρασκευής δημιουργικά απασχολούμενα,εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες των εργαζόμενων γονιών τους.

unnamedunnamed1

Ημ/νία Δημ/σης : 3/7/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software