Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΕΣ

| Νέα του Δήμου
stathopΑπό την πρώτη ημέρα ανάληψης της Δημοτικής Αρχής βασικό μας μέλημα ήταν και είναι η περάτωση των εργασιών και η λειτουργία της πεζογέφυρας στο ύψος του Σταυρού (Γελαδάκη) όπως και η υπό κατασκευή νέα πεζογέφυρα στο ύψος των οδών Ευαγγελιστρίας – Χίου.
Όσον αφορά την πεζογέφυρα στο ύψος του Σταυρού Αγίας Παρασκευής το έργο παραδόθηκε στα μέσα Απριλίου 2015 και πιέζουμε σχεδόν σε ημερήσια βάση τη ΔΕΗ και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την ηλεκτροδότησή της. Οι διαβεβαιώσεις που δίνονται και από τους δύο οργανισμούς είναι ότι η ηλεκτροδότηση ολοκληρώνεται εντός της επόμενης εβδομάδας και αμέσως μετά θα δοθεί σε κυκλοφορία.
Όσον αφορά την υπό κατασκευή νέα πεζογέφυρα στο ύψος των οδών Ευαγγελιστρίας και Χίου (πλατεία Σωτ. Πέτρουλα) μετά από δύο συσκέψεις που έγιναν στο Δημαρχείο με τους μελετητές (όπου κάναμε ουσιώδεις παρατηρήσεις) και την ολοκλήρωση προ δύο εβδομάδων της μελέτης, το έργο βρίσκεται στη φάση της έγκρισης από τη Διεύθυνση Οδικών Υποδομών και σύμφωνα με τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις των Υπηρεσιών θα δημοπρατηθεί και κατασκευαστεί εντός του 2015. 
Έχουμε επανειλημμένα ενημερώσει για τα έργα αυτά δημόσια όπως και στα Συμβούλια και λυπούμαστε ειλικρινά για το ύφος ανακοινώσεων που δημοσιεύονται τελευταία σχετικά με το θέμα και που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τα λυπηρά όντως ατυχήματα που έχουν γίνει στην προσπάθεια διάβασης της Λεωφ. Μεσογείων. Η σημερινή Δημοτική Αρχή της πόλης διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι ασχολείται  συστηματικά με την ολοκλήρωση των έργων. Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, τέλος, ενημερώνει σταθερά και σε κάθε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για όλα τα υπό εξέλιξη θέματα της πόλης, κάτι που έχει γίνει, ήδη αρκετές φορές για τα ως άνω έργα.
 

Ημ/νία Δημ/σης : 26/6/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software