Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟΡΩΝ 2014-2020

| Νέα του Δήμου
episitistikiΝα συμμετέχει ο Δήμος  Αγίας Παρασκευής ως εταίρος σε Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα  της Περιφέρειας Αττικής
(στα πλαίσια των Κοινωνικών Συμπράξεων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας -ΤΕΒΑ/FEAD) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020 για την Ελλάδα, αποφάσισε χθες 24 Ιουνίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ομόφωνα . 
Επικεφαλής Εταίρος της Σύμπραξης θα είναι  η Περιφέρεια Αττικής-Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών και συμμετέχουν η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και οι Μητροπόλεις Νέας Ιωνίας-Φιλαδελφείας και Κηφισίας- Αμαρουσίου-Ωροπού,  οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Ν.Ιωνίας, και Χαλανδρίου, η Περιφερειακή  Ένωση  Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.)  καθώς και κοινωνικοί φορείς, καταναλωτικές οργανώσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα.
 

Ημ/νία Δημ/σης : 25/6/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software